26 Ekim 2009 Pazartesi

FASHIONABLE İSTANBUL MISSONI KOKTEYL-BACKSTAGE VE BRUCE WILLIS


Her zamanki gibi kokteyl alanı ile başlamak istedim, tahmin edeceğiniz gibi Missoni kapalış defilesi de olduğundan ilgi büyüktü. Bruce Willis'inde gelmesi ile ortamdaki ilgi ve heyecan ikiye katlandı. Son defilenin şansı ile sanırım bizde Bruce Willis ve eşi Emma Heming'in hemen arka çaprazında oturyorduk. Çift sempatik tavırları ile ilgi gösterenlere karşılık vermeye çalışsada, zaman kısıtlılığından bazı hayranlarının bir isteği yarıda kaldı.
Backstage'e gelirsek her zamanki hazırlanış Missoni Defilesi için de devam etmekte idi. Eda Taşpınar yine her zamanki yerinde röportaj ve çekimler için hazırlıklar yapıyor, mankenler makyaj ve saçlarını yaptırmak için bekliyorlardı. Sizin için yine giyinme odasının perdesinden bir fotograf daha çektim, kıyafetler mankenler tarafından giyilmek üzere bekleyişte:)







2 yorum:

aysegul in ny dedi ki...

butun moda bloggerlarinin eda taspinar in orda olmasini o mikrofonu eline alip roportaj yapiyor olmasini protesto etmesini istiyorum:(( fotograflar icin tesekkurler bu arada devamini bekliyorum

STYLEISTICO dedi ki...

:)Takip ettiğin için ben teşekkür ederim :) Zaten paylaşmak için herşeyi çekmeye çalıştım:)