21 Mayıs 2012 Pazartesi

DRAPE BUTİK by GÖKÇE SÜRMELİ


Herkese Merhabalar, 
İşte sonunda hepinizin aradığı, sorduğu Drape Butik'te ortağım Keddy'nin Dolabı Selen ile sizler için harika bir çekim yaptık. Daha evvel bu yazımda bahsettiğim Drape Butik 2010 yılından beri tatlı mı tatlı Gökçe Sürmeli'nin tasarımları ile hizmet veriyor. El işçiliğinin ve işlemelerin öne çıktığı cıvıl cıvıl tasarımların yer aldığı, hem günlük hem de gece kıyafetlerini bulabileceğiniz çok alternatifli bir butik Drape. 



İşte Gökçe Sürmeli o hiç eksik etmediği güleryüzü ile bizleri karşılıyor, önce tatlı bir sohbet ve ardından  vakit kaybetmeden kendimizi cıvıl cıvıl kıyafetlerin arasında buluyor, çekim için sabırsızlanıyoruz.


Ve çekim başlasın, sizler için şeçtiğimiz kıyafetler gelsin. Dayanamayıp ilk ben giyinmeye başlıyorum. Daha çok hazır mezuniyet, nişan, düğün sezonu açılmışken ve özellikle mezuniyetleri için herkes kıyafet arayışındayken biraz daha özel olan kıyafetlere takılıyoruz. Araya günlük şık parçalara da yer veriyoruz tabii... 








Hepsi bu kadar mı dediğinizi duyar gibiyim... Fazlasının ve daha özel, burda paylaşamadığımız parçaların Drape Butik'te sizleri beklediğini de hatırlatmadan geçemeyeceğim!! Üstelik Gökçe'de atölyesinde olmadığı her an sizlerle birlikte butikte oluyor ve stilinizi yaratmanıza yardımcı oluyor. 


Drape Butik
by Gökçe Sürmeli

Kazım Özalp Caddesi 36/B Şaşkınbakkal - İSTANBUL
(Şaşkınbakkal Boyner'in sokağında)

Drape Butik Facebook sayfasından da online olarak her an Drape Butik'i takibe alabilirsiniz..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar yurtdışında yaşıyorum drape online satış yapıyor mu acaba?

STYLEISTICO dedi ki...

Merhaba, sanırım kargo ile yurtdışına gönderim yapabilir. Drape Butik Facebook sayfası aşağıdaki gibidir. Oradan kendisi ile ilgili herşeyi izlemeye alabilir, soru sorabilirsiniz.

http://www.facebook.com/pages/Drape-butik/291722320888735?ref=ts&fref=ts

Adsız dedi ki...

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Unknown dedi ki...

nişan üstü bu butiği tanımam iyi oldu:)
teşekkürler

STYLEISTICO dedi ki...

Ne demek :) ziyaretiniz icin ben tesekkur ederim ;)

Adsız dedi ki...

Mezuniyet icin elbise modellerine nereden bakabilirim

Unknown dedi ki...

Merhaba iyi günler dün akşam bugünün saraylı dizisindeki yasemin giydiği siyah potansiyeli sifon elbiseyi almak istiyorum konya yaşıyorum nasıl alabildim aceba

STYLEISTICO dedi ki...

Merhaba, begendiginiz urun Drape Butik'e aitse eger 0216 3603144'den ulasabilirsiniz