30 Aralık 2011 Cuma

2012 SIKI DUR SENDEN İSTEKLERİM VE ALACAKLARIM VAR !!!


Evet 2012 doğru duydun, çok zor bir 2011 geçirdim ama gördüğün gibi ayaktayım, belki seninde ilk ayların biraz zorlu geçicek ama fark etmez bu yıl senden isteklerim ve alacaklarım var, hazır ol.... Bu sene yenilenmenin senesi benim için, en önemlisi hayata bakışımı yeniliyorum, kendimi yeniliyorum, değişiyorum, büyüdüğümü zannediyordum ama biraz daha olgunlaşıyorum, beni mutsuz eden herşeyi yeniliyorum ve bahaneler bulup ertelediğim bütün hayallerimi, hedeflerimi bu yıl senden istiyorum... 

2011'de milletimizin yaşadığı sıkıntının, üzüntünün bitmesini istiyorum. Daha fazla şehit ailesi ağlamasın istiyorum, daha fazla insanlarımız evlerini kaybetmesin, çoçuklarımız ağlamasın istiyorum, geçim sıkıntısı yaşamasın istiyorum... Herkesin evine huzur dolsun, mutlu olsun, sağlıkları hiç eksik olmasın istiyorum. 

Bu seneye ilk defa blogda bir istek listesi hazırlayarak başlamak istedim. İsteklerin içinde en büyük istediğimi de en başa koydum ve annemin gençliğine ait çok sevdiğim, masum bulduğum bu fotoğrafı ile paylaşmak istedim. 
Herkesi çok seviyorum.
Herkese sağlık, huzur, mutlululuk, başarı ve bütün dileklerinin gerçekleştiği bir yıl diliyorumm
Yepyeni bir yıl olsun....

Sevgiler,
Tuğçe









Daha çok var ama buraya sığmaz, bunlar ilk aklıma gelenler :)
Ya sizin listenizde neler var ???

5 yorum:

Moda Tutkusu dedi ki...

Canım arkadasım bu postunu cok sevdim.Bu yazdıklarının hepsi eminim olacak.Çünkü sen olacak dedin ve evrene mesajini verdin.Umarım hersey bu istekdiklerindende fazlası olur çünkü sen herseyin en iyisini hakediyorsun.2012 styleistico'nun yılı olmasını dileğiyle , Yasemin

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

Oncelikle kocaman bir AMİNNN diyorum. Butun dileklerinin gercek olmani istiyorum olacak biliyorum :)

STYLEISTICO dedi ki...

Moda Tutkusu: Teşekkür ederim, Umarım hepimiz için isteklerimizden çok daha fazlası olur :)

Keddy: Teşekkürler canım, inşallah bir kısmını beraber başaracağız :)

sevda s. dedi ki...

Tüm dileklerinin gerçek olmasını diliyorum ben de, özellikle anneciğine sağlık diliyorum uzun ömür diliyorum ve en çok bu isteğinin olmasını diliyorum. Mutlu yıllar :)

STYLEISTICO dedi ki...

Tesekkur ederim Sevda ;) sanada mutlu yillar dilerimm..
Umarim seninde butun dileklerin gerceklesir....