19 Eylül 2011 Pazartesi

EMMY 2011 KIRMIZI HALIDAN SEÇMELER

Dün gece Emmy Ödülleri sahiplerini buldu ve her ödül töreninde beklediğimiz kırmızı halı senfonisi de gerçekleşmiş oldu. Bu sefer postu biraz kısa tutup sadece beğendiğim birkaç parçayı eklemeyi uygun gördüm. Belki de sebebi ah aşık oldum diyebileceğim bir görünüm çıkmaması olabilir. Benim favorilerim ise Nina Dobrev, Evan Rachel ve Jennifer Carpen...


Bu Emmy benim fikrimce kırmızıların Emmy'si oldu çünkü gerçektende en iyi elbiseler kırmızı olanlardan çıktı. İşte bunlardan bir tanesi ve bence Emmy'nin en iyisi Nina Dobrev'den geldi. Elbise zaten tarzı ile kırmızı halıya çok çok uygun ama bunun yanında Nina'nın üzerinde de harika durmuş. Kalıbı, kesimi, etek ucu ve göğüs kısmındaki detayları ile kesinlikle harika bir Donna Karan. Judith Leiber çantası ve Neil Lane mücevherleri ile asillik, zariflik ve kalitenin tanımı Nina Dobrev olmuş.




Lea Michele Emmy'de omuz detaylı çok asil harika bir Marchesa elbise tercih etmiş. Arkadan görüntüsünü bulamadım ama önden görüntüsünden de anlayabileceğiniz gibi bu elbisenin sırtı açıkta bırakan harika drapeli bir sırt detayı da var. Omuz detayları da bu sade elbise ayrıcana güzellik katmış. Ayakkabıları Roger Vivier. 


Jennifer Carpenter kırmızı halıda Tony Ward Spring 2011 Couture koleksiyonundan elbisesi ile parlamış. Bence bu tonlardaki payetli elbiseler içinde ve diğer kırmızı halı elbiseleri içinde çok farklı olmamakla birllikte en iyilerden bir tanesi. Elbisedeki payetlerin dizilimi çok hoş. 


Kerry Washington geceye Zuhair Mudrad Fall 2011 Couture koleksiyonundan seçtiği parça ile katılmış. Kesinlikle seksi ama asil. Payetlerin dizilimine ve etek ucundaki seyrekleşmesine bayıldım. Bence gecenin şıklarından.


Bir başka favorim ise Evan Rachel ve harika siyah payetli elbisesi. Belkide bilindik bir görünüm diye aklınızdan geçiyorsunuz ama sizcede kırmızı halıya bu elbise çok yakışmamış mı? Evan Elie Saab Fall 2011 koleksiyonundan elbisesi ile çok asil, çok zarif ve bu denli sadelik ile bu etkiyi yaratabildiği için çok başarılı bence. Judith Leiber clutch ve metal bilekliği görünümünü tamamlamış.


Julie Bowen hem gecede hem de kırmızı halıda kazanalardan ve geceye Oscar de la Renta Fall 2011 koleksiyonundan seçtiği elbisesi ile katılmış. Bu aralar payetlerin düz değilde bu şekilde yerleştirilmesine takılmış durumdayım, o yüzden benim beğendiklerim listemde. Duruşu, derin V yakası ile çok zarif.


Emily Blunt geceye  Elie Saab Fall 2011 Couture koleksiyonundan seçtiği elbisesi ile katılmış ve yine kırmızı halıda başarılı seçim yapanlardan. Lacivertin harika tonunda swarovski, payet ve tüller ile süslenmiş elbise zaten defilede de favori parçalarımdan biri idi. 


Ve son olarak Claire Danes ise seçimini Oscar de la Renta'dan yana kullanmış. Üzerinde güzel durup durmadığına karar veremediğim bu elbisenin listeme girmesindeki en büyük sebep payetlerin dizilimi ile yapılan kumaştaki ve renklerin uyumundaki harikalık.

Hiç yorum yok: