20 Eylül 2011 Salı

İSTANBUL MODA HAFTASI 2011'ın SON POSTU: IFW'DEN GÖRÜNÜMLER veTEŞEKKÜRLER


2011'de gerçekleşicek son moda haftamızı da bitirmiş olduk. İstanbul Moda Haftası ile ilgili son postu IFW'de çektiğim karışık görünümler ile yapmak istedim. Bu sezon yoğunluğum içinde bir ara belki de zaman bulup gidemeyeceğim diye düşündüğüm moda haftamız çok keyifli ve haraketli geçti. Yeni modacılarımız ve koleksiyonları ile tanıştık. Aksaklıklar tabiki oldu ama hala bu işin çok çok başındayız,  eminimki sezondan sezona çok daha iyi, çok daha ilham dolu moda haftalarını karşılayacağız. 


Bahar Korçan ile yapılan sohbette bizlere buzdağının arka yüzünü gösteren isimlere, verilen emeklere ayrıcana teşekkürler. (İşim ile alakasından dolayı benim için çok keyif aldığım ve yararlı bir sohbet oldu)
Bize keyifli bir moda haftası geçirten tasarımcılarımıza, PR ajanslarına ve ekiplerine, organizasyondaki arkadaşlara çok teşekkürler. Beraber moda haftasını daha keyifli geçirmeme sebep olan blogger arkadaşlarıma  ayrıcaa çok teşekkürlerr :) ..
Veee son olarak sizi IFW 2011'den görünümler ile başbaşa bırakıyorum..... Fotoğrafların gerisi için buyrun Styleistico Facebook Fan Page...



Hiç yorum yok: