24 Ağustos 2011 Çarşamba

STİLİNİZE DESTEK VERİCEK HARİKA BİR KİTAP ÖNERİSİ


Bu yaz tatillerimden birini oldukça sakin geçirdiğimden önceki postlarımda bahsetmiştim.  İşte o daha sakin geçen tatilimi, uzun zamandır yoğunluktan ve sanırım bütün sene okul için zorunlu olarak kitaplardan kafamı kaldıramamamdan dolayı oluşan kitaplardan uzak durma kararımdan vazgeçerek bu kitabı okumaya ayırdım. Evet gerçekten de bir süredir ne roman, ne o çok sevdiğim dergileri, ne de moda kitaplarını okumuyorum, daha doğrusu zamansızlık ve okul için zorunlu okumam, araştırmam gerekenler yüzünden okuyamıyorum. Yaz tatilinde, yaklaşık altı ay önce aldığım bu kitabı okumak için zaman yaratabildim ve hemen sizinle paylaşmak istedim. 


Nina Garcia'nın stil üzerine kitaplarının hepsini okumasam bile, bu kitabını oldukça yararlı ve keyifli buldum ve hatta diğer kitaplarını da okunmak üzere sıraya koydum :). Her bayanın kendini tanıması, kendi stilini yaratması ve bir alışveriş ve moda kurbanı olmaması için tüyolar veren, kadınları giyim üzerine bir yol çizmesine yardımcı olan kitaplardan bir tanesi. Belki bunlar hepimizin ordan burdan az çok bildiği şeyler ama hepsinin bir kitapta toplanması ve her an elinizin altında olması bence çok büyük bir artı. Şıklığıyla göz kamaştıran kadının 100 vazgeçilmezi bize bir bayanın dolabında olması gereken olmazsa olmaz 100 parçadan bahsediyor ve bunlardan sadece bahsetmekle kalmayıp, nasıl giyiceğinizi, nelerle kombinleyebileceğinizi de anlatıyor. Tabi bunlar aslında Nina'nın 100 vazgeçilmez parçası  ama  ben okuduğumda birçoğunun bana da uyduğunu gördüm ve sizinkilere de uyucağını tahmin ediyorum.   Üstelik bazı klasik olmuş parçaların çıkış hikayelerine de kitapta yer verilmiş. Anlatım dili oldukça akıcı ve okuması oldukça keyifli bu kitabı herkesin okumasını öneriyorum. Fikir edinebilmeniz açısından kitabın arka yüzünü ve iki ayrı ürün sayfasını ekledim, inanın burdakilerden çok daha fazlasını bulacaksınız. 
Belki bu vesile ile sizde sizin 100 vezgeçilmez parçanızı belirleyebilirsiniz, ne dersiniz ?:)




7 yorum:

Unknown dedi ki...

Süper bi öneri! Nina'nın başka bir kitabını okumuştum bende şimdi sırada bu kitap var :)

Teşekkürler!

modafobik dedi ki...

Cidden güzele benziyor bunun erkek versiyonu var mı acep? :)

Fashionlicious Girl dedi ki...

aynı kitap bendede var,aslında gerçekten bayanlar için ansiklopedi değeri taşıyacak nitelikte bir kitap açıp kullandığım zamanlarda oldu yani:)

bu arada bloğunuzu çok beğendim kendimede beklerim:)

suhuba dedi ki...

Şirin kitaba benziyor.

STYLEISTICO dedi ki...

BonBon: Bencede kesinlikle okumalısın, keyifli

Modafobik: Hiç bilmiyorumkiiii benim gördüğüm bütün kitapları bayanlar hakkında ama erkek giyimi üzerine bulursam mutlaka ekleyeceğim

FashionliciousGirl: Teşekkür ederimmm :)

Suhuba: Mutlaka okumalısın ;)

Seda Maç dedi ki...

hmmm süpermiş yahu bakınmalı =)

STYLEISTICO dedi ki...

Evet kütüphaneye eklenmeli:)