10 Ağustos 2011 Çarşamba

BENİM STİLİME BODRUM'DAN DEVAM


Güzel bir güne, güzel bir GÜNAYDINNNN :) Birçoğunuzun bildiği ve yavaşlayan postlardan anlaşıldığı gibi gene Bodrum'dayım. Bu sefer bir değişiklik yapıp arkadaşımla birlikte çektirdiğimiz bir resim ile açılış yapmak istedim. Bu resimler ilk ve ikinci gecemizden, yemeğe doğru çıkarken sitemizde çekildi.
İlk gece rahat bir elbise seçmek istedim. (Keşke biraz fotojenik olabilsem, artık bunlarla idare edicez napalım) İkinci gün ise tüllü eteğim ile çekmeyi akıl edemediğimiz, çok sevdiğim sırtı açık BettyBoop tshirtümü giydim. İlk görseller sitemizin havuz kenarından, ikincisi ise benim odanın balkonundan. Aslında arkada güneşin batışının doğurduğu çok güzel bir kırmızılık vardı sizinle paylaşmak istediğim, bu yüzden burayı seçtim ama nedense fotoğraf makinesi o görüntüyü sizle paylaşmak istememiş :( Evet suçluyum fotoğraf makinem büyük olduğu için getirmeye üşenip küçük olanı aldım :)


Elbise : Bershka
Ayakkabı: Zara
Çanta: Arkadaşımın, ben bütün çantalarımı İstanbul'da unutmuşum:)



Tshirt : Amerika Disney Island
Etek: MAngo
Ayakkabı: Zara

4 yorum:

Sibelbek dedi ki...

kıyafetlerde güzel ama ben ayakkabıya bayıldım :)

STYLEISTICO dedi ki...

:)) ve bir o kadar da rahat o yuzden bodrum yollarinda yurumek ve gece icin en cok tercih ettigim ayakkabi:)Devamli ayagimda ;)

sevda s. dedi ki...

Ben de elbisene ve ayakkabına bayıldım :)

STYLEISTICO dedi ki...

Teşekkür ederim :)) birde su poz verme isini öğrenebilsem, cok yapmacik cikiyorrrrr :)