23 Temmuz 2011 Cumartesi

VERSACE SONBAHAR-KIŞ 2011 REKLAMLARINDA SASKIA DE BRAUW


Böyle görseller önüme gelince paylaşmadan duramıyorum açıkcası, çok gizemli, biraz gotik, tam iç karartıcı diye düşünceğimiz yerde gördüğümüz kıyafetler ile etkileyici ve dolayısı ile iç açıcı nitelikte. Bu görseller direk kıyafetin, aksesuarların ve styling 'in etkisini hissedebileceğimiz görseller. Versace Sonbahar-Kış 2011 Reklam Kampanyası için Saskia de Brauw ile Mert & Marcus'un elinden çıkma harika görsellere imzasını atmış. 




Versace bize lüksün ve kalitenin anahtarı sunuyor adeta. Kıyafetlerdeki detaylar göz alıcı, aksesuarlar ise  oldukça gösterişli. Görseller koleksiyonun kısa bir özeti gibi; etkileyici elbiseler, kış için üzerimizden çıkarmak istemeyeceğımız paltolar, daha elimize almadan görünüşü ile bile kalite kokan çantalar, botlar ve Mısır tanrıçaları gibi hissedeceğimiz aksesuarlar.


Sade ve asil şıklığın adresi bu sene belli ki Versace olacağa benziyor, umarım bizde bu nimetlerden bir nebze yararlanabiliriz ;) Daha fazla konuşmadan sizi görsellerin güzlliği ile başbaşa bırakıyorum :)


Hiç yorum yok: