15 Temmuz 2011 Cuma

HADİ VICTORIA'S SECRET'A BİKİNİ SEÇMEYE


Takipte olanların bildiği gibi yoğun bir dönemdeydim, en son geçtiğimiz haftasonu ağbimi de evlendirdikten sonra (ne giydim postu gelecek merak etmeyin :)) bu hafta bir anda boşluğa düşmüş gibiyim açıkcası. Yeni hedefler belirleme (ki bunlardan biri uzun zamandır ihmal ettiğim blogumu toplamaktı, sanırım başarıyorum :) ), bu hedeflere ulaşmak adına planlar yapma, mevcut işlerimi toparlayıp bir düzene sokma gibi devam eden bir listem var önümde.  
Şu anda tatil demeyelim ama kafa dinlemek için biraz herşeyden uzaklaşmış durumdayım, sadece sizlerle birşeyler paylaşıyorum, bide hedef listemi toparlamaya çalışıyorum.  Tabi bu araya bütün senenin yorgunluğuna attıracak bir tatil sıkıştırmadan olmazdı. 23'ünde de tatil için Bodrum yolcusuyum. Ama gitmeden önce hadi sizlerle bikini seçelim diye düşündüm. Hazır arkadaşımda bu hafta içi Amerika yolcusu, hem gitmişken ona da Victoria's Secret'tan alması için bir liste hazırlamış oluruz.


Bu liste daha çok benim için, beğendiklerim yani benim giyebileceklerimi oluşturuyor. Ben en çok plajda; rahat edebileceğim, fazla kumaş harcanmayan :p, üstte gördüğünüz üçgen üste ve yandan bağlamalı alta sahip bikinileri tercih ediyorum. Birde alttaki straplez modelleri. Çünkü açık ve net yanmayı seviyorum. Bu arada asla uzun saatler güneşin altında yatamam, kremimi sürer ya denizde, yada bulduğum hafif güneş geçiren bir şemsiyenin altındayımdır. 


Bu bikinileri seviyorum çünkü yandığımda iz az yaptığından, daha sonra giydiğim kıyafetlerden bikini izleri gözüküp, genel görüntümü bozmuyor. Aşağıdaki bikiniler ise belki biraz yandıkdan sonra tercih edebileceğim ikinci seçeneklerim.


Sanırım fark etmişsinizdir, normal hayatımın içinde özellikle kışın aslında ben genellikle siyah-gri-beyaz kadınıyım. Bu renkleri çok kullanırım çok severim ama konu yaz ve plaj, deniz, kum olunca bir anda o siyah kadın gidip renkler geliyor. Hemde pembeler, maviler, yeşiller turuncular...... ve onların en canlı, en parlak tonları... Evet aşağıdakiler de tam bana göre :)


Niye hiç mayo yok, hadi mayoyu anladıkda bari bir mayokini araya alsaydın diyorsunuz belki içinizden ama dedim ya onlar gerçekten hiç bana göre değil. Birde kurumazlar, o ıslaklık karnına yapışır kalır. Yokyok ben almıyım, ben rahat olmalıyım plajda. E yukardakileri hiç mi buladım en son seçenek aşağıdaki 3 modelden biri de olabilir napalım. :) 

Benim bikini seçimlerim, tercihlerim bunlar. Ya siz ne çeşit mayo yada bikinileri tercih ediyorsunuz?


5 yorum:

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

ÜST BEYAZ ALTI PEMBE OLANDA TAM İSTEDİĞİM GİBİ AMA BENİM GİBİ İRİ GÖĞÜSLÜLER İÇİN MALESEFF İDEAL DEĞİL:(((

STYLEISTICO dedi ki...

Evet haklisin, tabiki en onemlisi vuucuda gore giyinmek...

sevda s. dedi ki...

Ben de pembe kalpli straplez modeli sevdim. :)
Tatile de az kalmış, ben Haziran başında yaptım ama sanki hiç gitmemiş gibiyim, özledim kumu-güneşi-denizi :(

STYLEISTICO dedi ki...

Sevda S.: evet bende ona bayıldımmmm:)
haklısın yaz başında giden herkese aynı şey oluyor..
aslında öyle bir ayarlamak lazım ki eğer iznin 2 haftaysa bir yaz başında birde yaz ortası, sonuna doğru tatil yapmak lazım...

Maddalena dedi ki...

lovely!