5 Temmuz 2011 Salı

GEÇTİĞİMİZ HAFTA LİMANGO DESIGNER STUDIO VE İMA MEZUNLAR SERGİSİ


Geçtiğimiz perşembe uzun zamandır gitmediğim (yoğunluktan gidemediğim) etkinlik ve organizasyonlara programımı ayarlayıp katılmak için kendimi Nişantaşı'nda buldum. İlk durağım Hardal'da Limango ekibi ile buluşmak oldu. Biraz sohbet, biraz yeni bilgiler alarak keyifli zaman geçirdik. Limango ( duymayanınız, üye olmayanınız yoktur diye düşünüyorum, hala üye değilseniz bana hemen mail atabilirsiniz :) ) bizleri yepyeni konsepti ile tanıştırıyor. Limango Designers Studio ile tasarımcılara ait sınırlı sayıda ve özel olarak üretilen koleksiyonları meraklıları ile buluşturuyor. Limango designer studio'ya nerden mi ulaşıcaz?? Çook kolay her zamanki gibi Limango sayfamıza gireceğiz ve anasayfada yer alan Limango Designer Studio sekmesine tıklıyacağız veeee karşımızda özel olarak tasarlanmış ürünler ....:)



Oradan ayrılır ayrılmaz önce kızlarla yemek yedik, enerji depoladık :) ve İstanbul Moda Akademisi 2011 mezunlarına ait diploma töreni ve tabiki sergisi için İMA'ya doğru yol aldık. Biz gittiğimizde kokteyl yeni başlamış olmasına rağmen ortam oldukça kalabalıklaşmıştı. Herkes sergi alanına çıkmadan, önden dolaşıp sizin için rahat rahat birkaç görsel aldım ve işteeee İMA mezunlarının tasarımlarından sadece birkaç tanesi.....


Özellikle moda tasarım okumak isteyenlerin mutlaka gitmesini öneriyorum çünkü mezunlardan çıkan  tasarım ürünleri inceleme fırsatı bulmak fikirlerinin gelişmesine olanak verecektir. Ben tabikide her ürünü, her parçayı buraya taşıyamadım, bazı şeyler yerinde görülmeli. Sergiyi dolaşırken İma'daki eğitimler hakkında bilgi alırken, uygulamalarıda gözünüzle görüp, dokunarak inceleyebilceğiniz ender zamanlardan biri sergi zamanı. 


Genellikle yeni tasarımcıların ve tasarım öğrencilerin işlerine yada onlar için yapılan organizasyonlara mümkün olduğumca ( tabi konuyla ilgili olmamında etkisi ile :) ) blogumda yer vermeye çalışıyorum ama o gece orada olmama sebep tabiki birçoğunuzun severek izlediği sevgili arkadaşlarım Yasemin ve Ayşegül. Siz onları siteleri Moda Tutkusu ve daha çiçeği burnunda markaları My Best Friends ile tanıyorsunuz. 
Hala izlemeye almadıysanız mutlaka gözlerinizi onlardan ayırmayın, yepyeni hazırlıklar içindeler ve çok başarılı işlere imzalarını atacaklar :)


Yine sergide öğrencilerin sketchbook'larını da inceleme fırsatı yakalayabilecek, koleksiyonlarının detayları nasıl ortaya çıkmış takip edebileceksiniz. Aslında bende hepsini tam olarak inceleme fırsatı bulamadım o yüzden daha sakin bir zamanda tekrar gidip o güzel fikirler nasıl ortaya çıkmış bakmak istiyorum.


Veeeee işte tatlı son :) İstanbul Moda Akademisi 2011 mezunları ellerinde diplomaları, onları alkışlayanlar ve sevdikleri ile mutluluklarını paylaşıyorlar. Bakalım gelecek günlerde, bu güzel, genç yeteneklerden oluşan gruptan hangilerinin isimleri karşımıza çıkıcak, tasarımlarını keyifle taşıyacağız. Onların mezuniyet heyecanını paylaşmak çok güzeldi, hepsine hayatlarında başarılar diliyor, artık master için darısı başıma diyorummmm ;)

4 yorum:

BÜTÜ dedi ki...

darısı başınıza gerçekten çok daha güzel günlere :)
http://butunundunyasi.blogspot.com/

STYLEISTICO dedi ki...

Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin:)) insallah tez kurulumda sorun cikmaz seneye bende diplomami
alirim :)

fashion house by zeto dedi ki...

Ay süper yaa hem kendileri hem de yaptıkları:)

STYLEISTICO dedi ki...

Evet Zetocum, insallah cok guzel islerde duyucaz isimlerini ;)