9 Temmuz 2011 Cumartesi

ESMOD İSTANBUL DEFİLESİ İLE 170.YILINI KUTLADI


Beni bilenler biliyor zaten, her fırsatta sizilerle yeni tasarımcıları ve genç tasarımcıların elinden çıkma ürünleri paylaşmaktan ve ayrıca kişisel olarak da onları izlemekten çok keyif alıyorum. İşte yine bu sebeple geçtiğimiz akşam, Esmod'un 170.yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği defileyi izlemek için W Hotel'deydim. Yavaş yavaş misafirler yerlerini aldı ki bu misafirlerin arasında Tuğçe Kazaz'da Esmod defilesini izlemek için yan sıramızda yerini almıştı. Açılış konuşmasında, Esmod İstanbul kurucusu Nadine Massoud ve Esmod Uluslararası yöneticisi; Esmod hakkında ve birkaç dakika sonra sergilenicek tasarımlar hakkında bilgiler verdiler.



''Remember The Future'' (Geleceği Hatırla) teması ile hazırlanan özel defilede, öğrencilerin özel kumaşlar kullanarak yaptığı ve daha çok mimari formları gördüğümüz, koyu renklerin hakim olduğu 80 kıyafet sergilendi. İşte aşağıda birkaç tane sizler için çektiğim görseller... (yerim tam dönüşte olduğu için resim yakalama şansım çok olamadı ne yazıkki) Daha fazla bilgi ve görsel istiyorum derseniz Esmod Facebook sayfasını bakabilirsiniz....

     



Defile arkasından sanırım hepimizin yorgun da olmasından kokteylde çok uzun kalamadan eve dönme öncesinde kendimizi kahve içerken bulduk. Moda Tutkusu'nda Yasemin, Keddy blogu sahibi Selen ve ben, Yasemin'lerin uğrak noktası Limonata'da kahvelerimizi yudumlarken keyifli keyifli sohbetlerimizi ettik, resimlerimizi çektik. Posta son verirken işte o çekimlerden bir kuple ;)

4 yorum:

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

çok güzel bir gündüüü :)

STYLEISTICO dedi ki...

Gerçekten keyifli geçtiii:)

duju dedi ki...

sizi dün televizyonda izledim ... aa ben bu güzel kızları tanıyorum dedim... senin elinde fotoğraf makinası vardı :)) (yanlış hatırlamıyorsam!)

öptüm
dujufashion

STYLEISTICO dedi ki...

Ay nerdeydi acaba, yaseminle aysegule de soylerdik televizyona cikmissiniz die :)
Dogrudur ben devamli kizlarin mezuniyetini cektigim
İcin, onlara hatira kalsin die fotograf makineli benimdir ;)