19 Temmuz 2011 Salı

BURBERRY BLUE LABEL S'11 LOOKBOOK


Dün yoğun ve sıcaklıktan neredeyse bayılacağım bir gün geçirdim ve eve geldiğimde bu görselleri gördüğümde kendimi o sahnelere hayal etmekten alıkoyamadım. Evet biliyorum haklısınız, önce yaz geç geldi diye şikayet edip duruyorum, sonrada sıcaktan bayıldım diye söyleniyorum, ne ayıp dimi ama napalım ben yok olanı isteyen bir tipim sanırım:)


Biliyorum daha sonbahara var ama havanın sıcaklığı ile bize baygınlık geçirttiği şu günlerde, bu görseller içime su serpti. Hatta içimden keşke hava hem sıcak olsa, hemde yağmur yağsa, gökkuşağı da çıksa bende anlatında sırıksıklam olsam die geçirmedim değil. Bu çekimleri görüpte bunları akıldan geçirmemek mümkün değil.


Tek kelime ile giysilere, yağmurluklara, şemsiyelere bayıldım. Renkler, kombinler, o yağmurun altında bi; ki kapalı ve yağmurlu havadan haz etmeyen biri olarak; içimi kıpır kıpır yaptı ve orada o giysiler içinde ben olmak istedim. Tamam tamam daha fazla konuşmuyorum ve sizleri Burberry Blue Label S'11 Lookbook görselleri ile başbaşa bırakıyorum....



 Kaynak: fashionising.com

4 yorum:

Unknown dedi ki...

çizgili elbise ve gazete desenli trençkot harika!

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

HAHA EN SON YEŞİLİN ÜZERİNE GİYDİĞİ ŞEFFAF YAĞMURLUĞA BAYILDIMM AMA STYLEISTICOCUM LÜTFEN ÖNCE YAZI YAŞAYALIM YAHUU ZATEN GEÇ GELDİ VE DAHA UZUN BİR TATİL BİLE YAPAMADIM:( YAĞMURU GÖRÜNCE İÇİM KARARIYOR

Sıla Yılmaz dedi ki...

Çekimler süper.. yağmurda bile olmak için içimizi kıpır kıpır yaptıysaaa :)

STYLEISTICO dedi ki...

Bonbon : Kesinlikle bende gazete kağıdı baskılıya bayıdım ama onun dışında renkler içe giydikleri elbiseler :) hepsi renkler super:)

Pembe Bakteri: Tabi canım haklısın, ben sanırım dün akşam o sıcağın verdiği bunaltıyla yazdım yoksa bnde kesinlikle yaz insanıyım:) henüz bende tatile çıkamadım, inşallah bu cumartesi sabrediyorumm. yazdığım gibi kapalı havayı hiç sevmem :)

Siu: Evet ya cidden superler, ama kıyafetlerde insanı yağmuru özletiyor...Renkli renkli