24 Kasım 2010 Çarşamba

YENİ ÜRÜNLER VEEE STYLEISTICO KÜÇÜK SIRLAR DİZİSİNDE


Herkese Merhabalar, böyle diyorum çünkü blogumla ne yazıkki özel sebeplerden dolayı şu aralar çok fazla ilgilenemiyorum. Bir yandan hergün vicdan azabı duyuyorum ama inanın elimde olmayan sebeplerden.. Fakat kendime gelirgelmez ( başka bir sebepte aşırı başağrılarım yüzünden bilgisayarla çalışamıyorum ne yazıkki:(, bakamıyorum) ,  Styleistico yeni yüzü ve yepyeni postları ile devam edecek. Şimdilik affınıza ve desteğinize sığınıyorum.
Daha fazla uzatmadan hemen olan biteni sizlerle paylaşmak isterim. GleaMode ürünleri ''Küçük Sırlar '' dizisinde ve bu post ile hem bu güzel haberi sizlerle paylaşmak, hemde yeni ürünlerin GleaMode'a eklendiğini söylemek istedim. Başka süprizlerimizde olacak GleaMode ve Styleistico'yu izlemeye devam edin :) Ayrıca da sizlere GleaMode'a olan ilginiz ve desteğiniz için çokçokçok teşekkür ederim. 
Yeni ürünler için GleaMode'a tıktık:)
Yakında görüşmek üzere.....

11 Kasım 2010 Perşembe

YENİ ETEKLERİMİZ

Artık Yasemin ile beraber hayallerimizi kumaşlara döktüğümüz GleaMode'u duymayan kalmadı sanırım. Gene biraz tembellik edip :) siteyi güncellemeyi unuttuk ama bizi affedin yeni projeler, okullarımız, siparişler anca yetişiyoruz. 
İşte yeni eteklerimizden bazıları, sezonun da trendi olan tüller ve renkli kumaşlara bu aralar takmış durumdayız, onlarla etek yapmaı çok seviyoruz ki sizden gelen güzel dönüşlerden de doğru yolda olduğumuzu anladık. Arkası gelecek üstelik sadece etek değil elbise ve daha fazlası....
Tabiki detaylar için GleaMode'a tıktık:)

10 Kasım 2010 Çarşamba

FASHIONORDIC 'E HEDİYESİ İÇİN TEŞEKKÜRLER


Fashionordic blogu'nun sahipleri İmge ve Ebru, izleyicileri arasında çekiliş yapmışlar ve bu güzel H&M elbise kura sonucu bana çıkmış. Ne yazıkki göğüs kısmı bana birazcık küçük geldiği için üzerime giyip çekemedim ama buraya tıklayarak hem elbisenin daha güzel halini görebilir, hemde Fashionordic blogunu inceleyebilirsiniz... Bende ayrıcana burdan kendilerine özel olarak çok teşekkür ediyorum...:)

9 Kasım 2010 Salı

D.I.Y AYAKKABILAR

Bu rengarek ayakkabılar Melissa + Gaetano Pesce'nin yeni projesi. Çeşitli boyutlarda minik plastik disklerden oluşan bu ayakkabı bir D.I.Y ayakkabı. Bu ayakkabı ile makası elinize alıp keserek hayalinizdeki ayakkabıyı yapabiliryorsunuz, üstelik de size özel oluyor. 6 adet renk paletinde olacak bu seride şeffaf, siyah, beyaz, turuncu, turkuaz gibi renkler olacak. Hadi bakalım kendi ayakkabılarınızı yaratmaya....

LADY DIOR IN GREY LONDON


Lady Dior Lady Grey London reklam kampanyası için Marion Cotillard ile çalışmış ki neredeyse tanınmayacak kadar farklı.. Gerçi ben bu Marion'u beğendim :) Ama benim asık paylaşmak istediğim görseller. Sizcede manzara, görsellerde ışık oyunları ve renkleri büyülü değilmi.. Marion da bir o kadar gizemli bu ortamda. Görmeyenler için görsel güzellikten (tabi bana göre ) sizleri mahrum etmek istemedim.  

5 Kasım 2010 Cuma

H&M AÇILIŞ ÖNCESİ PARTİSİ


Dün akşam yani 4 Kasım Perşembe günü H&M in Forum İstanbul'da gerçekleştirilen açılış öncesi partisi için toplandık. ( gerci ben dersim olduğu için katılamıyacaktım, ders bitince son anda gittim, o yüzden resimlerde cep telefonu ile  çekildi kusura bakmayın:) ) 
Ben biraz daha sakin haline gidebildim ama yinede twitterdan Styleistico 'yu izleyenler bilir H&M kasaları izdihama yetişemedi ve kuyruk inanılmazdı :) Yorgunluktan sadece mağazayı ve ürünleri sizin için gezip resimlemek ile yetindim (lafın kısası kaza kuyruğunu gözüm yemedi, daha sakin bir zamanda tekrar bu sefer alışveriş için gidilcek artık :)) Ünlerimizden birçoğu da gecede H&M için hazır bulundular.
H&M ekibi bizleri ve VIP'leri oldukça hoş bir ortamda, oldukça profesyonel karşıladılar.  H&M çalışanlarında o kalabalığa rağmen yüzlerindeki gülümseme eksilmeden hizmet verdiler. DJ Nazlı Var ve Salih Saka dans/lounge müziği ile keyifli bir gece yaşadık. 

Sizde bu resimlediğim güzel ürünler ve çok daha fazlası ile buluşmak için yarın 6 Kasım Cumartesi günü resmi açılış için Forum İstanbul'daki H&M mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca Lanvin'in H&M için hazırladığı özel koleksiyonunda 23 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda satışa sunulcağınıda duyurmak isterim... Meraklılarına ...







4 Kasım 2010 Perşembe

KATE MOSS 'UN TOPSHOP İÇİN SON KOLEKSİYONU


Kate Moss'un Topshop için  dört yolduır koleksiyonlar hazırladığını duymayan kalmamıştır heralde  ( ki bu koleksiyonlar oldukça başarılı) ama bu koleksiyon özel çünkü Kate'in Topshop için hazırladığı son koleksiyonu..  Kate sezon trendlerinden örgü detayını, pelerinleri, püskül detaylarını koleksiyonuna taşımayı başarmış. Bence elbiseler ve en çok pelerinler en dikkat çekici parçalar olmuş.. İşte bu yeni koleksiyondan görüntüler, daha fazlası mı :) Hadi buraya tıklayın...