11 Kasım 2010 Perşembe

YENİ ETEKLERİMİZ

Artık Yasemin ile beraber hayallerimizi kumaşlara döktüğümüz GleaMode'u duymayan kalmadı sanırım. Gene biraz tembellik edip :) siteyi güncellemeyi unuttuk ama bizi affedin yeni projeler, okullarımız, siparişler anca yetişiyoruz. 
İşte yeni eteklerimizden bazıları, sezonun da trendi olan tüller ve renkli kumaşlara bu aralar takmış durumdayız, onlarla etek yapmaı çok seviyoruz ki sizden gelen güzel dönüşlerden de doğru yolda olduğumuzu anladık. Arkası gelecek üstelik sadece etek değil elbise ve daha fazlası....
Tabiki detaylar için GleaMode'a tıktık:)

3 yorum:

kumsepeti dedi ki...

ilk resimdeki eteğe benzer bi etek bende dikmeye çalıştım ama neden benimki böyle kabarık olmadı acaba kumaşdan heralde, bu çok güzel görünüyo.

STYLEISTICO dedi ki...

Yani bunda baya bir büzgü var sonra lastiklede yedirerek daha çokla büzülüyor, sen az yaptıysan belki ondan kabarmamıştır:) birde altında tüller var onlarda etkiler biraz, çok büzgülü olmasada tüllerle kabartabilirsin :)

Adsız dedi ki...

I like reading your blog for the reason that you can always bring us fresh and cool things, I feel that I ought to at least say thanks for your hard work.

- Henry