28 Ekim 2010 Perşembe

H&M ARTIK SAHNEYE ÇIKMAYA HAZIR / AÇILIŞ 6 KASIM'DA

H&M sonunda ürünleri ile görücüye çıkmaya hazır durumda ve H&M ekibi 26 Ekim'de showroomunda bizlere harika bir ortam hazırlamış. Hem yetkililer ile sohbet etme şansı bulduğumuz, hemde ürünleri yakında inceleyip, resimleyip, deneyebildiğimiz oldukça nezih bir ortamda hoş vakit geçirdik. Hatta kısıtlı zamanımda, orada geçirdiğimiz zaman yetmedi diyeblirim :)
H&M yeni koleksiyonu hepinizin beklediği gibi harika parçalar var. Kahve ve bej tonlarının ağırlıkta olduğu kırmızı, siyah, gri tonların oyunlar oynadığı bir koleksiyon olmuş. Sezon trendlerinden yün kazaklar, uzun etekler-elbiseler, dantel etek, ceketler, şalvar pantalonlar yani H&M 'de neye ihtiyacımız varsa hepsi orada ayrıca fiyatlarda oldukça uygun. 
H&M ilk mağazasını 6 Kasım'da Forum İstanbul'da yapacak. Kaçırmayın derim. İşte sizler için resimlediğim birkaç parça.. 
( Gönül isterdiki hepsini çekiyim ama dediğim gibi zamanım kısıtlıydı:) 






Artık biliyorsunuzdur ama yeni tanıyanlar için tekrardan söyleyeyim, ben çok fazla blogda kendi resimlerimi paylaşmayı sevemedim bir türlü :) (gizlediğimden değil blogu dolaşanlar görmüştür, bazı özel durumlarda ekliyorum tabi:)) Ama sağolsun diğer blogger arkadaşlarım bize çok güzel modellik yaptılar, onlar sayesinde kıyafetleri birazcık daha net görebilirsiniz. Moda Tutkusu, Iconjane ve Moda Mutfağı'na bize modellik yaptıkları için, Moda Sanattır'a ise fotoğraflar için ayrıcan teşekkür ederim. ( Daha fazla resim bakmak için isimlere tıklayın)
Şimdi sizi bu güzel resimler ile başbaşa bırakıyorum :)

5 yorum:

Pelin P.A. dedi ki...

Kuzucuk Fashionordic blogundan elbise kazanmışsın haberin olsun, ayrıca tebrikler :D

STYLEISTICO dedi ki...

Sagol canım bu ara yoğunluktan herşeyi kaçırıyorum :)

K A T H L E E N dedi ki...

awesome looks
come follow xo

Unknown dedi ki...

Resimlerden herşeyin süper olduğu belli..ÖZellikle şapkalı,yeşilli kombini çok sevdim.

STYLEISTICO dedi ki...

Evet bizde en çok çekilenlerden o görseli sevdik. Moda Tutkusu harika çıktı :)