8 Mart 2010 Pazartesi

OSCAR ÖDÜLLERİ 2010 KIRMIZI HALI

Carey Mulligan Prada'dan birçok ünlünün seçimi gibi straplez olan bir elbise seçmiş. Elbiseye üstten bakmaya başladığımdan harika bir görüntü var, büstiyer kısmı işlemeleri çok hoş, etek aşağıya doğru çok kibar bir şekilde kabarıyor yalnız keşke ayaklar görünmeseydi demekten alamıyorum kendimi.

Anna Kendrick Elie Saab Spring 2010 Couture'den pudra pembe tonlarında hoş bir kıyafet seçimi ile geceye katılmış. Drapelerin oyunlar oynadığı kıyafette, Anna'da gene prenses kızları hatırlatanlardan. Elie Saab'da, benim için kırmızı halıda garanti şıklık moda evlerinden. (belkide romantik tarzı sevdiğimden :) ) 
Diane Kruger Chanel Fall 2009 Couture'den bir elbise ile geceye katılmış. Normalde Chanel benim için garanti şıklık dediğim moda evlerinden fakat burada gözüme hoş görünmeyen bir şey var. Belkide gögüs kısmında oluşan, sanki elbise ağırlık yapıyorda aşağı doğru çekiyormuş hissi veren görüntü bilemiyorum. Bu arada Diane'nin sırtı dönük olarak verdiği pozlarıda inceledim, o çekimlerde ise bambaşka bir görüntü var, çok hoş. Kararsız kaldım:)
Kate Winlset,  Atelier Yves Saint Laurent içinde zarif bir görünüm kazandırmış kendine. Vücudu sıkıca saran büstiyer kısmını sevsemde etek kısmı biraz zayıf kalmış gibi geldi bana. Kate'ın kıyafetine harika Tiffany mücevherleri eşlik etmiş.
 Meryl Streep Chris March'dan bir kıyafet ile geceye katılmış. Klasik olmasının yanında hoş ve zarif görüntü vermiş. Kıyafeti tamamen kristal taşlardan oluşan clutch'ı ile tamamlamış. 
Demi Moore Atelier Versace Spring 2008'den üst bedende bant detayları etekte ise fırfır ve volanlarla dolu bu kıyafet seçimi yapmış. Pudra renkli elbisesi ile oldukça hoş görünüyor ama ben elbisenin orjinal turuncu tonlarındaki halini daha çok sevdim :)

2 yorum:

Yeşim dedi ki...

Anna Kendrick'in Elie Saab elbisesine bayıldım. Ben de Elie Saab elbiselerinden istiyorum :P

STYLEISTICO dedi ki...

Elie Saab'ı bende çok seviyorum couture koleksiyonu çok beğendiğimi koleksiyonu yorumlarkende belirtmiştim ama benim burada Rachel McAdams'ın Elie Saab'ı favorim :)