8 Mart 2010 Pazartesi

OSCAR ÖDÜLLERİ 2010 KIRMIZI HALI

Amanda Seyfried Armani Privé Spring 2010 Koleksiyonundan harika bir parça ile bana masal prenseslerini hatırlattı. Swarovski kristallerinde kullanıldığı straplez elbise ile bence kırmızı halıya damga vuranlardan. (Belkide Armani'nin 2010 koleksiyonun çok beğendiğim için benim gözümde böyledir tabii:) )

 
Cameron Diaz Oscar de la Renta Fall 2010 koleksiyonundan  çok beğendiğim bir parça ile. Altın pullar ve kristal taşlarla süslü bu straplez elbise ile Cameron büyüleyici.

İşte Armani Privé Spring 2010 Koleksiyonundan çok beğendiğim bir parça. Jennifer Lopez uçuk pembe Ay temalı koleksiyondan kıyafeti ile adeta bir ay parçası gibi parlıyor.Sadece saçı daha iyi olabilirdi belki ama bütünlük, zerafet, duruş ve tabiki kıyafet seçimi açısından benden tam not alanlardan:)

 Kristen Stewart koyu renk giymeyi seçenlerden, karşımızda Monique Lhuillier'den koyu siyaha yakın bir gece mavisi elbise ile. Drapelerin bolca ve profesyonelce kullanıldığı sraplez elbise gayet asil ve zarif duruyor. Genel olarak Oscar'daki herkes gibi Kristen'da aksesuar yönünden oldukça sade.

 Maggie Gyllenhaal, desenleri ile ön plana çıkan Dries van Noten Fall 2010 koleksiyondaki bir parçanın straplez bir versiyonu ile geceye katılmış. Elbise oldukça şık ve kibar olmasının yanında Oscar kırmızı halı için biraz zayıf kalmış gibi geldi bana. 
 Charlize Theron, benim gözümde kırmızı halıya en yakışan aktrislerden ve Christian Dior Couture'de kırmızı halıya en yakışan moda evlerinden biri. Fakat Charlize'nin Dior Spring 2010 Couture'den seçtiği bu elbise ne kadar hoş olsada göğüs detayı ilk ilgiyi çeken taraf olmuş ve hoş olmamış. Ve elbisenin orjinal hali nedense göze daha kibar gözüküyor, belkide renk seçiminden dolayı.

2 yorum:

Benhurum dedi ki...

Gerçekten masal prensesi gibi olmuş, ayrıca savarovskitaşlarının kullanım alanı o kadar genişlediki hobi çalışmalrında bile yerini aldı.

Dünya Kadınlar Günün kutlu olsun, sevgiler...

STYLEISTICO dedi ki...

Sizin ve bütün kadınlarında kutlu olsun:)