24 Şubat 2010 Çarşamba

VOGUE TÜRKİYE 82 ARTIK KÜTÜPHANEMDE :)

 
Bugün Vogue günüydü, hepimizin bildiği gibi bugün Vogue'un numaralı özel ilk 1000 sayısı koleksiyonerler  ile İstinye Park'ta buluştu. Ben yoğunluğumdan ve kendi özel sebeplerimden dolayı bloglada bu aralar fazla ilgilenemediğimden daha önceki posttlarda da bahsetmiştim. Yine aynı sebeplerden ne yazık ki bugün oraya gidemeyecektim. Sevgili arkadaşım Moda Tutkusu bugün ikimizin yerinede oradaydı ve benim içinde 82.Vogue 'u aldı. Oradaki atmosferi görmek isterseniz Moda Tutkusu 'na tıklayabilirsiniz.
Dergiyi çok inceleme fırsatım olmadı ama Vogue kapak oldukça sade, Jessica Stam  hoş ve muzip bir bakış ile karşılıyor bizi. Daha sonra içerikte Seda Domaniç'in bu resmi, başka hiçbir Vogue kapağını anımsatmadığı için, Türkiye Vogue'unda başka hiçbir Vogue'a benzemediği ve sadece Türkiye gibi olması istenildiği için seçildiğinden özellikle bahsettiğini okuyoruz. Açıkcası bakış açısını sevdim:)
Daha sonraki yazıların içerikleri oldukça güzel. Kesinlikle kaçırmayın derim....
Yakında yine sizlere birbirinden hoş ve yeniliklerle dolu postları atmaya devam edeceğim, birkaç gün daha izin istiyorum, ondan sonra herşey rayına oturacak :)

2 yorum:

Koray Caner dedi ki...

Kapağa bayıldım ben! Çok hoş! :) Ben 2 numaralı dergiyi kaptım, seni de tebrik ederim yakalamışsın özellerden bir tane :)

STYLEISTICO dedi ki...

evet duydum seninde 2. yi kaptığını superrr:)))
Sagolsun arkadsım sayesınde oldu yoksa ben alamıyacaktım,
oyuzden cok mutluyum