20 Temmuz 2009 Pazartesi

SOSYETİK GÜZEL- SATILDI

Adı sosyetik güzel, bakalım beğenicekmisiniz?






Tamamen el boyaması , özel tasarım t-shirt.
Standart bedende (S-M-L) pamuklu kumaş üzerine, tekstil kalem ve boyaları ile çizilmiş ve boyanmıştır.
Yıkama koşullarına uyularak yıkandığında boyalar kesinlikle çıkmaz

7 yorum:

STYLEISTICO dedi ki...

Thanks :)

Dear Deer Love dedi ki...

merhabalar, t-shirt ve elbise tasarımlarınız bir amatöre göre oldukça şirin ancak bu t-shirtteki baskı için umarım telif hakkı yasası açısından bir sorun yaşamazsınız. bunun için sizi uyarmak istedim sadece umarım kırılmazınız.. bu tasarımın orjinalinin kime ait olduğunu rencide olmamanız için yazmıyorum hatta bu yorumumu okuduktan sonra silebilirsiniz bile gerçekten sadece dikkatli olmanız için yazıyorum.
koley gelsin.

STYLEISTICO dedi ki...

Merhaba Sinem Hanım, uyarınız için teşekkür ederim ama bu resimin herhangi bir marka yada tasarımcıya ait olduğu hakkında bilgim yok, özellikle herhangi bir markanın/tasarımcının ürünleri üzerindeki resimleri çizimleri kullanmıyorum. Ama öyle bir durum var ise satıştan kaldırırım.

Dear Deer Love dedi ki...

yeniden merhabalar. profil fotoğrafınızın tümü ve bu baskınızın silüeti bildiğim kadarı ile Arturo Elena adlı tasarımcıya ait. İnternet sitesinde de bunları bulabilirsiniz. Ama beni yanlış anladınız ben satıştan kaldırmanız için değil sadece bu işi daha detaylı ticarete dökme düşünceniz olursa, dikkatli olmanızı ima etmek istemiştim.

STYLEISTICO dedi ki...

Anladım Sinem Hanım ama bu sosyetik güzel deki çizimi Arturo Elena'dan almadım ki. Evet Profil resmim Arturo Elena'ya ait, çok beğenirim Arturo Elena'yı birçok ilüstrasyonunuda ezbere bilirim tanırım, örnek aldığım kişilerden ama bu tshirteki çizimin ona ait olduğu hakkında hiçbir fikrim yok(zaten bunu bir yerden mi aldım ben mi çizdim onuda hatırlamıyorum ya baya önce çizmişim.bir yerden belki bakarak çizmiş olabilirim diye düşündüm siz uyarınca)Eğer bu tshirtteki bayan figürünün çizilmişi varsa gördüyseniz bana mail ile yollarmısınız, bende merak ettim?
Çünkü dediğim gibi Arturo Elena'yı çok beğenirim. Profil resminde de kullanmanın açıkçası bir sakınca yaratacağını düşünmedim, bu tamamen hayranlığımdan, profesyonelce bir şey değil yani( ki birçok moda blogu amblemlerinde tanıtımlarında kullanıyor görüyorum.Ddiğim gibi tshirteki çizimi gördüğünüz yeri bana mail ile yollarsanız sevinirim :)

Dear Deer Love dedi ki...

Açıkçası telif hakları konusunda uzmanlaşmış bir avukat falan değilim :) Elbette profil olarak kullanmanıza da kimsenin bir şey diyeceğinizi sanmıyorum. Baskı olarak kullanmak da kendi özgür iradeniz sonuçta. Ama gerçekten bu el çizimi baskılar konusunda oldukça yeteneklisiniz. Olur da işi büyütmek isterseniz sorun çıkmasın diye burnumu sokmak istedim sadece :) Elimden geldiğince bahse konu silüeti bulmaya çalışacağım. Bunca zaman rahatsızlık verdi isem affola..

STYLEISTICO dedi ki...

Olur mu lütfen uyarmaya çalıştığınız için ben teşekkür ederim. Çünkü böyle şeyler benim içinde önemli, bazen eskiden yapmış olduğum çizimleri kullanıyorum, ve ilk çizim yaptığım zamanlarda geliştirmek için bakarak çizdiklerim de var onları ayrı tutarım ama siz uyarınca karışmış olabilir diye düşündüm. Tekrardan teşekkür ederim ama bu konuda birçok kişiden daha hassas davranıyorum çünkü etik bulmadığım bir konu. Uyarınız için ben teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın :)