31 Aralık 2012 Pazartesi

HERKESE HARİKA BİR YENİ YIL DİLİYORUM


2011 ve 2012 hiç süphesiz benim için oldukça zorlayıcı geçti hatta aralık ayında sadece 2 post girmiş, seneyi de buradaki yazımla kapatmıştım. Hala bu dileklerimi gerçekleştirmek için çabalarım devam ediyor, hatta üstüne yeni hedeflerimi koydum bile ve biliyorum ki belki bugün, belki seneye, belki daha sonra bunların hepsi gerçekleşecek.
Sizler için ise yukarıdaki kartı yayınlamak istedim. Hepsini sadece 2013 için değil, bütün ömrünüz için diliyorum... Harika bir hayat geçirmeniz dileği ile bu senenin son gününden herkese kocaman SEVGİLERRRRR.... :)

Tuğçe 

26 Aralık 2012 Çarşamba

MARIE CLAIRE 2012 ARALIK SAYISINDA TUĞÇE YUSUFOĞLU-TWO DREAMMAKERS


Markamız Tuğçe Yusufoğlu-Two DreamMakers'a ait ürünlerin böyle moda üzerinde oldukça etkili dergiler tarafından da tercih edilmesi gerçekten çok sevindirici. 2012 Aralık ayı Marie Claire dergisinde ''Naif Pırıltı'' adlı sayfalarda önerilen parti ve kokteyl kıyafetlerinin içinde koleksiyonumuzdan favori elbisemize yer verildi.

25 Aralık 2012 Salı

KANAL D - KUZEY GÜNEY DİZİSİ CEMRE KARAKTERİ ÜZERİNDE TUĞÇE YUSUFOĞLU


Geçtiğimiz haftalarda Kanal D'de yayınlanan Kuzey Güney dizisinde Öykü Karayel'in calandırdığı Cemre karakteri markamız Tuğçe Yusufoğlu koleksiyonundan kırmızı elbisemizi giydi. 

YAZ SONUNDAN KALMA BENİM STİLİM


Yaz sonu gibi Koton lansmanına katılmış, kış sezonunu incelem fırsatı yakalamıştım. Yoğunluktan böyle arada kalmış ya da fırsat bulup post hazırlayamadığın ne giydimlerden biri. Havanında sıcak olması ve oradan gideceğim işle ilgili bir toplantı sebebi ile tek parça elbise giymeyi tercih etmiştim...

24 Aralık 2012 Pazartesi

GUESS ÇANTAYI KAZANAN BELEMİR AYDIN :)


Sonunda hediye postunun süresi doldu ve bu sabah Random.org ile yaptığım çekilişin sonunda kazanan Belemir Aydın oldu :).
Benim de çok severek kullandığım postacı tipte Guess çantayı güle güle kullanmasını dilerim...
styleistico@gmail.com adresime iletişim bilgilerini içeren maili bekliyorummmm.....


19 Aralık 2012 Çarşamba

HEDİYE ZAMANI: GUESS ÇANTA YILBAŞINDA SİZİN



Herkese Merhabalar,

Dün twitterdan da küçük bir süprizim var diye paylaştığım gibi işte sıra o küçük süprize geldi.
Styleistico yayına başlayalı yaklaşık 4 sene olmak üzere ve bugün hala Styleistico var ise kesinlikle siz değerli ve muhteşem izleyicilerine borçlu bunu. Sizinle birlikte Styleistico'nun günden güne büyümesini izlemek çok çok keyifliydi. Post giremediğimde, kötü günlerimde bile mailleriniz ve mesajlarınız ile varlığınızı hissettirmeniz harikaydı.
Bütün bu düşüncelerle hazır yılbaşı da yaklaşıyorken, uzun zamandır da hediye zamanı yapmamışken şimdi yılbaşı hediyesi vermenin tam sırası  dedim :)
Bu cici hediye benim de çok fazla kullandığım Guess çanta. İtalya'ya gittiğimde kendime alırken neden Styleistico izleyicilerine de hediye etmiyorum diye düşünerek 1 tane de sizler için almıştım. (Zaten yukarıda görseller benim çantamın :), sizinki en aşağıdaki görseldeki gibi paketinde. 

Hediyeyi kazanmak için yapmanız gereken çok basit Styleistico'yu her yerden izlemek ve ufak bir soruya cevap veren yorumunuzu bırakmak ....
  • Styleistico'yu sağdaki kolonda bulunan Styleistico Severler bölümünden İzle
  • Styleistico'yu Facebook Sayfasından İzle
  • Styleistico'yu Twitter 'dan İzle
  • Styleistico'yu Instagram 'dan İzle (Artık cep telefonunuzda olmasada web den izleyebiliyorsunuz)
  • Styleistico'da daha çok ne ile ilgili postlar görmek istiyorsunuz? Tabi ki yeni önerilere de açığım:)
ÖNEMLİ: 
  • Adsız yapılan yorumlar KABUL EDİLMEYECEKTİR. Mutlaka bir isim eklemelisiniz. (google hesabı da açarak bunu yapabilirsiniz)
  • Yorumlarınızın sonuna MUTLAKA MAİL ADRESİNİZİ EKLEMELİSİNİZ. Mail adresi eklemeyi unutup, sonradan tekrar mesaj yazıp, mail adresinizi tek yazmayınız. Gerekirse yorumunuzu e-mail adresinizi ekleyerek tekrarlayın mail adresli olanı yayınlayacağım. (mail adresi olmaması karışıklıklara sebep olmaktadır, bunu aslında sizler için istiyorum)
  • Hediye Şansınız  23 ARALIK PAZAR gecesine kadar devam edecektir. 24 Aralık Pazartesi günü öğleye kadar kazanan Twitter- Instagram ve Facebook Sayfalarından duyurulacak, kendisi ile yoruma bıraktığı e-mail adresinden iletişime geçilecektir. (Özel sebeplerden herhangi bir ertelenme olur ise sizlere gene aynı hesaplardan ve blogdan duyuru yapılacaktır)
  • Bu post çekiliş bitimine kadar sayfa açılışında ilk olma konumunu koruyacak ama merak etmeyin yeni postlar ile altta yayına devam edilecektir, sadece mouse'sunuz ile biraz aşağıya kayın :)
Şimdiden kazanana Tebriklerr :)
Sevgiler
Tuğçe - Styleistico





GALATAMODA 20-23 ARALIK


GalataModa, bu sene 33 tasarımcı ve Çocuklar Gülsün Diye standı ile 20-23 Aralık'ta Küçükçiftlik Park'ta yerini alıyor. Birçok tasarımcının özel ürünlerine, özel fırsatlar ile ulaşma şansı yakaladığımız GalataModa'nın yeni yıla bu kadar yakın olması, henüz yılbaşı alışverişlerinin yeni başladığı bu dönem için bulunmaz bir fırsat.... Mutlaka ajandalara not edilip, Küçükçiftlik Park'a uğranmalı ......


17 Aralık 2012 Pazartesi

H&M 2013 İLKBAHAR YAZ KOLEKSİYONUNDAN


Geçtiğimiz hafta H&M 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonunu görmek için ofisten ufak bir kaçamak yapabildim ve sizler için favorilerimi fotoğrafladım. Püsküllerin, biyelerin, deriler üzerindeki kabartma desenlerin öne çıktığı koleksiyonda nötr renkler, sarı, turuncu ve griler ağırlıklı olarak yer almış. Özellikle etnik desenli ceketleri ve deri parçaları kesinlikle yazın gözde parçalarından olacak. İşte benim  objektifimden H&M 2013 İlkbahar-Yaz....

14 Aralık 2012 Cuma

TUĞÇE YUSUFOĞLU-TWO DREAMMAKERS İLE YENİLER

Tuğçe Yusufoğlu-Two DreamMakers ile yeniler zamanı... Yeni yılı karşılamaya sayılı zamanın kaldığı bu günlerde, yeni sezona ait yeni ürünlerimizi sizler ile paylaşmak, yeni yerimizde sizleri ağırlamak isteriz.

11 Aralık 2012 Salı

10 Aralık 2012 Pazartesi

MARION COTILLARD's LADY DIOR BAG



2008'den bu yana Dior ile çalışan ve markanın yüzü olan Marion Cottillard, Dior için kendi Lady Dior çantasını tasarlıyor ve bakın bu tasarım süreci nasıl gelişiyor. Bu tür videoları seyretmek gerçekten ilham ve keyif verici, o yüzden sizinle de paylaşıyorum. İlginiz var ise diğer Dior ve markaların videolarına da göz atmanızı tavsiye ederim :)

7 Aralık 2012 Cuma

IPHONE VE INSTAGRAM GÜNLÜĞÜ 2


Herkese Merhabalar,
Daha önce de söylediğim gibi hayatımdan kısa kısa alıntıları sizler ile paylaşmaya karar vermiştim ve bunu en güzel yansıtan fotoğraflar da genellikle cep telefonum ile çektiklerim oluyor. Bunu aslında biraz da instagram kullanmayan izleyicilerim için yapıyorum. Yukarıdaki görsel ofisimizden, aşağıdakiler ise farklı farklı zamanlardan. Hayatıma hoşgeldiniz :)
İlk iphone ve instagram günlüğüne bakmak isteyenler tıktıkkk :)

6 Aralık 2012 Perşembe

NE GİYDİM / IFW 4.GÜNDEN


Ve sonunda İstanbul Fashion Week 4. gün yani son ne giydim postu. Artık ofis, Antrepo arasında gidip gelmekten bitap düşmüş ben, son gün Tuğçe Yusufoğlu eteğimin altına babetleri geçirdim :).. 

5 Aralık 2012 Çarşamba

İSTANBUL BUSINESS SCHOOL - LÜKS MARKA YÖNETİMİ


Twitter hesabımdan takipte olanların bildiği gibi 2 haftadır İstanbul Business School (IBS) 'de verilen Micro MBA programlarından ''Lüks Marka Yönetimi'' eğitimine katıldım. Alttaki görselde gördüğünüz gibi eğitimi tamamladım :) 

4 Aralık 2012 Salı

CHANEL NO5 FOR THE FISRT TIME


Chanel No5 Brad Pitt reklam kampanyasını belki görmeyeniniz kalmamıştır. Çok tartışıldı, çok şeyler söylendi. Eğer seyretmediyseniz bu sefer ilk yukarıdaki videoyu izleyin ve Brad Pitt'i bir daha dinleyin...
Chanel 'in marka olarak değerini ve büyüklüğünü bir kez daha görelim...