27 Haziran 2012 Çarşamba

HEDİYE: H&M SİYAH ELBİSE + MAC KIRMIZI RUJ


Ben yazlıkta bütün senenin yorgunluğunu atmaya çalışıp, küçük bir kaçamak yaparken sizler için hazırladığım geç kalmış bir hediye postum var. 
Hediyem H&M'den straplez ve askılı olarak kullanabileceğiniz bu siyah bürümcük kumaştan hazırlanmış elbise ve onu tamamlayacağını düşündüğüm Mac Cosmetics ten Kırmızı Ruj. 

Bu cici hediyeleri kazanmak için yapmanız gerekenler aşağıda:
  • Styleistico Blog'unu, sağ sütünda gördüğünüz Styleistico Severler:) kısımından izlemeye almanız
  • Styleistico'nun Facebook Sayfasınını takibe almak için Beğen i tıklamanız
  • Styleistico'yu Twitter dan takibe almanız
  • Ve tabiki bu posta yorum bırakmanız (size ulaşmamı kolaylaştırmak için mutlaka yorumunuzun sonuna mail adresini eklemeniz gerekmektedir.)
Hepsi bu kadarcık. Yorumlarınızı 2 Temmuz Pazar akşamı saat 20:00'e kadar bekliyorummmm..... (Kazanan aynı akşam Random.org le belirlenecektir.)
Herkese bol şanslarr......





VE TANRI KADINI YARATTI


Naomi Campbell'in W Magazin için yaptığı harika çekimden görüntüler. Bu kadın hiç mi yaşlanmaz, yüzü hiç mi eskimez. Her zamanki gibi harika görünüyor. Giyindiklerine, teniyle olan uyumuna bayıldım....

22 Haziran 2012 Cuma

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 13

Herkese Merhabalar,

Markamız Two DreamMakers 'ın ürünlerinden paylaşmaya bir süredir ara vermiştik. Bende şu günlerde yazlıkta küçük bir kaçamak yaparken hem biraz dinleniyor, hem de internet sitelerimizi, blogumu, diğer sosyal medya hesaplarımızı toparlayıp daha aktif hale getirmeye çalışıyorum. 
Koleksiyonumuzda, sırada herkesin pek bir sevdiği, beğendiği, bizim de bu güzel yorumlar karşısında çok mutlu olduğumuz kırmızı drape detaylı elbisemiz var. Drapelerini özellikle Antik Mısır giyim tarzından esinlendiğimiz elbisemizin drape detaylı eteğinin daha fonksiyonel olmasını istediğimizden ayrı bir parça olarak hazırladık. Böylece hem elbiseyi istediğinizde tek başına kullanabilir hem de drape detaylı eteğini dolabınızdaki başka parçalar üzerinde de kullanabilirsiniz. 


Kırmızı Drape Etek Detaylı Elbise: Two DreamMakers

19 Haziran 2012 Salı

TUĞÇE YUSUFOĞLU ELBİSEMİZ ALTIN KELEBEK KIRMIZI HALI'DA GİYİLDİ


Bebek Şenliği ardından yorgunluğumuz ve arkasından gelen toplantılar nedeni ile kendimizi anca şimdi toparlayabiliyoruz, o yüzden postlarda biraz birikti ve geç geliyor :) Bu güne gecikmiş fakat güzel, bizim içinde süpriz olan bir haber ile başlamak istedim. 
Daha yeni olmanın heyecanını bile hala içimizde taşıdığımız markamız Tuğçe Yusufoğlu'na ait kıyafetimizi, Altın Kelebek gibi önemli bir organizasyonda görmek bizler için çok gurur verici oldu. Sevgili Pınar Aylin bizi Bebek Şenliği'nde 2 kere ziyaret etmiş, tasarımlarımızı çok beğendiğini belirtmişti. Giyindiği her elbise onda harika durdu ama özellikle straplez elbisemiz üzerine kalıbı ile tam oturdu ve kendisi de harika taşıdı. 
Süpriz ise ertesi akşam 2012 Altın Kelebek Kırmızı Halı'da kendisini Tuğçe Yusufoğlu elbisemiz ile görmemiz oldu. Çok sevindik ve en önemlisi çok gururlandık. 

16 Haziran 2012 Cumartesi

GALATAMODA 2012


Herkese Merhabalarrr,
Dün toplantılar arasında GalataModa 2012'ye yeni yerinde kısa bir ziyaret gerçekleştirdim. Bizler için çok hoş bir ortam hazırlanmış, her ne kadar bir yandan sıcak bastırsa da koridorlar esiyor ve çoğu standda vantilatör bulunuyor.

14 Haziran 2012 Perşembe

GALATAMODA YENİ YERİNDE YENİLİKLERİ İLE...

Hepimizin ne zaman olacak diye merakla beklediği GalataModa sonunda geldi. Bugün başlayacak olacak GalataModa'da yine en sevdiğimiz 37 tasarımcı özel ürünleri ile bizleri bekliyor olacak. Pazar gününe kadar sürecek olan ve yeni yeri Maçka Sanatçılar Parkı'nda, hergün saat 10:00-21:00 arasında bizi ağarlayacak olan GalataModa'da bir diğer yenilik ise 17:00-19:00 saatleri arasında gerçekleşecek happy hour'lar olacak olması. Yenilenmiş yüzü ile GalataModa bu sene çok keyifli geçeceğe benziyor.


BEBEK ŞENLİĞİ ARDINDAN KISA KISA....


Herkese Merhabalar,

Bu post biraz geçe kaldı, sebebi ise Bebek Şenliği ardından dinleneceğiz diye düşünürken kendimizi daha da yoğun bir tempoda bulmamız oldu. 

7 Haziran 2012 Perşembe

TWO DREAMMAKERS BEBEK ŞENLİĞİNDE (8-9-10HAZİRAN)


Herkese Merhabalarrrrr,
8-9-10 Haziran tarihlerinde, Bebek Park'ında gerçekleşecek Bebek Şenliği'nde çiçeği burnunda markamız Two DreamMakers ile bizde varız. Two DreamMakers'a sizden gelen yoğun ilgi karşısında çok çok mutlu oluyor, o güzel yorumlarınız verdiği şevk ile saatlerce çalışıyoruz. Bütün bu gerçekleşen güzel şeylerin üzerine Bebek Şenliği'nde sizler ile buluşacağımız için de ayrıca çok memnunuz:) 

BENİM STİLİMDE GÖMLEK ELBİSE


Benim Stilime, Tuğçe Yusufoğlu'na ait en favori ürünlerimizden gömlek elbise ile devam:) 
Bu geçen haftadan kalma resimlere baktıkça aslında ne kadar yorgun olduğumu farkettim çünkü gerçekten sizlere daha iyi hizmet verebilmek için deliler gibi çalışıyoruz. Bir yandan siparişlere yetişmeye çalışırken, bir yandan da belki de bazılarınızın markamızla ilk kez tanışacağı Bebek Şenliği'ne tüm koleksiyonumuz ve renk çeşitleri ile hazırlanıyoruz. Bu yorgun surat sakın sizi yanıltmasın;), sevdiğimiz işi yapmamız ve bir de üstüne sizlerin ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Her gün, bu günlere görebildiğim, gelebildiğim ve bu kadar çok çalışabildiğim için teşekkür ediyorum.

6 Haziran 2012 Çarşamba

PEMBENİN EN GÜZEL TONU İLE BENİM STİLİM


Hafta hızla ilerliyor en azından benim için, yeni bir güne daha Günaydın. 
Bu haftayı genelde Benim Stilim bölümüne ayırdık ve postun başlığı gibi pembenin en güzel tonlarından biri ile devam ediyoruz. Pembe ile siyahı ve hatta pembe ile griyi çok yakıştırıyorum birbirine. Sırtı pli detaylı bluzum markamız Tuğçe Yusufoğlu'nun koleksiyonundan.

5 Haziran 2012 Salı

GÜZEL BİR AKŞAM YEMEĞİNDEN BENİM STİLİM


Herkese Günaydınlarr,
Biz çokçok yoğun bir haftaya merhaba dedik. Bu hafta daha çok bir süredir biriken Benim Stilim fotoğrafları ile devam edelim istiyorum. Bu görseller, haftasonu gerçekleşen biraz iş, biraz sohbet, biraz keyif barındıran bir akşam yemeğinden kalma. Kırmızı ile siyahın birleşimini seviyorum.

4 Haziran 2012 Pazartesi

JESSICA STAM VOGUE HELLAS


Böyle çekimlere, güzel kıyafetlere, böyle mekanlara bayılıyorum. Jessica Stam Haziran Vogue Hellas için Koray Birand'ın objektifinin karşısına geçmiş ve yine harika görseller ortaya çıkmış. Sizi bu güzellikler ile başbaşa bırakıyorumm..

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 12

Herkese Günaydın,

Bu haftasonu artık hepinizin bildiği gibi Bebek Şenliğinde'yiz o yüzden bu haftayı genelde Two DreamMakers'a ve uzun zamandır çekmeye ve çektiklerimi de fotoğraf makinesinden bilgisayara geçirmeye bile fırsat bulamadığım Benim Stilim bölümüne ayırmayı planlıyorum ve o tatlı yorumlarınızı bekliyorum. Umarım zamansızlık planlarımı erteleyip, yüzümü kara çıkartmaz :)


Siyah Drape Etek Detaylı Elbise: Two DreamMakers

3 Haziran 2012 Pazar

TWO DREAMMAKERS KOLEKSİYONUNDAN 11

Herkese iyi akşamlar, hatta iyi geceler artık :) 
Bu aralar özellikle twitter'dan takip edenlerinizin bildiği gibi oldukça yoğun bir zaman geçiyoruz. Harıl harıl haftaya (8-9-10 Haziran) gerçekleşecek Bebek Şenliği için ürünleri yetiştirmeye çabalıyoruz. Ayrıca bir yandan sizden gelen taleplere de cevap vermeye çabalıyoruz. Bazen nefes alacak zaman bulamıyoruz ama ilginiz ile o kadar mutlu oluyoruz ki, daha fazlasını yapmaya çabalıyoruz :) Sırada yine özel bir Two DreamMakers. Koleksiyonumuz ile bütünlük içinde olan üst beden, straplez payet çalışıldı. Altını ise mini eteği ile parçalı sifondan etek oluşturuyor. Payet severlere önerilir:)


Siyah Straplez Payet Elbise: Two DreamMakers