14 Haziran 2012 Perşembe

BEBEK ŞENLİĞİ ARDINDAN KISA KISA....


Herkese Merhabalar,

Bu post biraz geçe kaldı, sebebi ise Bebek Şenliği ardından dinleneceğiz diye düşünürken kendimizi daha da yoğun bir tempoda bulmamız oldu. 

Şenlik geliyor, gelecek, şu üründen 10 tane yapalım, bundan 3 tane yeter, şu renk olsun, bu renk olsun, tekrar dikilsin, yetişecek mi, yetişmeyecek mi derken Bebek Şenliği geldi ve hatta üstünden 3 gün geçti bile :) Daha önceden sizler ile ürün görsellerimizi paylaşıyor ve çok güzel tepkiler alıyorduk ama koleksiyonumuz ilk kez tamamı ile canlı canlı görücüye Bebek Şenliği'nde çıkacaktı ve biz bu yüzden çok heyecanlıydık. Şenliğe koleksiyonumuzdan sadece birkaç model eksik olarak renkleriyle, adetleri ile hazırlandık. Ve ilk gün geldi çattı, yavaş yavaş müşterilerimizle buluştuk veee harika tepkiler aldık. Ürünlerimizin renkleri, modelleri, çokçok özendiğimiz kumaşları ve dikiş kalitesi beklediğimizinde üzerinde tepkiler aldı ve beğenileri topladı, satınalmacılardan, butiklerden harika yorumlar aldı, kartvizitler değiş tokuş yapıldı. Müşterilerimizin bizi inanılmaz mutlu eden iltifatları, ''gezdiğimiz ender en iyi standlardan'' yorumu, yüzümüzde kocaman gülümseler oluşturdu.


Standımız genellikle iğne atsan yere düşmeyecek durumdaydı, koşturduk, tüm müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye, her yere yetmeye çalıştık. (İlgilenemediğimiz kimse olduysa buradan çok özür dileriz, lütfen kusurmuza bakmasın) Çok yorulduk, akşam evlerimize ağrılarla gittik ama yinede çok mutlu gittik, ertesi gün aynı heyecanla sabah standımızda yerimizi aldık :) Hatta yoğunluktan diğer arkadaşlarımızın standlarını sadece yemek, su almaya giderken bir Merhaba ve gülümseme ile ziyeret ettik, sizler için Bebek Şenlik alanını dolaşmaya bile fırsat bulamadık... O yüzden ilgilenemediğimiz herşey için buradan herkesin affına sığınıyor, bizi anlayacağınızı biliyoruz..


Bu güzel ve bizim için özel haftasonunda sevgili ailelerimiz, arkadaşlarımız, blogger dostlarımız, izleyicilerimiz de bizi yalnız bırakmadı. Kalabalıktan kimileri ile sadece gülümseler ve iyi dilekler ile dolu bir merhabalaşma yaşadık, kimileri ile çok kısa da olsa sohbet ettik, çoğu ile resim alamadık,  ama desteklerini yanımızda hissetmek bizim için harikaydı. Blogger arkadaşlarımızdan Styleboom, ZetFashionBilunŞen, FashionhousebyZeto, DiddanslamodeModa Mutfağı, Moda Tutkusu, Koray CanerOf ne Giysem, AychulusYelizin Dünyası, Tuğba TunçkayaSes-SedaModaerator, Moda Duygusu, Aysstyle, Duygu Şenyürek, Mkblkonsept, Serap'la Moda, Valeriesrainbow, FashiondesignbyCns, Günsel Ülkü,  KelebeğinGözünden, CadıKızlarKonseyi, TrendyDolap, Pinkylolamarka ya çok çok teşekkür ederiz... (Lütfen yoğunluktan unuttuğum kimse var ise hatırlatsın, onlara da şimdiden teşekkürler.)
Ve bizi Bebek Şenliği'nde de ziyaret eden, markamızın adımlarını atarken biraz başını ağrıttığımız ;), benim için her zaman yeri ayrı olacak olan sevgili Zeynep Erdoğan'a da çok teşekkür ederiz.
Ayrıca tüm blog izleyicilerimize, tanışmak ve selam vermek için bizi ziyaret eden herkese, standımıza ilk kez keşfeden ve mutlu ayrılan tüm müşterilerimizee, herkese binlerce teşekkürler ;)....






Hiç yorum yok: