25 Eylül 2012 Salı

64. EMMY ÖDÜLLERİ KIRMIZI HALI


Dün gece hatta sabaha karşı 64.Emmy Ödülleri dağıtıldı. Ne yazık ki yorgunluktan bayıldığım ve ertesi sabah iş beni beklediği için bu sene kırmızı halıyı canlı canlı izleme şansı yakalayamadım. Sabah görebildiğim resimlerden kırmızı halıyı biraz zayıf bulmakla beraber birkaç tane favori belirlemeye çalıştım. 



Aslında ilk birkaç görsel benim için neredeyse başabaş gidiyor, aa işte bu süpermiş dediğim pek bişi olmadı açıkcası. İlk sıraya siyah bir Zac Posen ile başlamak istedim. January Jones detayları ve işçiliği ile harika bir Zac Posen ile geceye katılmış. Üst bedende yaratılan yaratılan şeritleri sevdim. Bir tek sanki bir küpe iyi olurdu gibi duruyor.


Yine gecenin favorilerinden bir tanesi J. Mendel elbisesi ile Emily Vancamp. Tüller ile yaratılan bu haraketi ve böyle bir malzeme ile oluşturulan bu kadar kibar ve asil görüntüyü çok seviyorum. Tabi bunda Emily'nin elbiseyi taşıyışının ve bileğindeki o gözalıcı kurdelanın etkisi çok :)


Bazı görsellerde mürdüm bazı görsellerde ise şarap rengi çıkan (hala tam rengini kestirmedim, canlı seyredemediğimden olsa gerek) Vivienne Westwood tasarımı elbise ile Tina Fey oldukça güzel. Barok desenlere, bu sırma işlemelere, viktoryan detaylara oldum olası bir sempatim vardır ama bu kadar kibar ve yerinde kullanılınca, o ustaca yapılmış drapeler ile birleşince daha da bir aşık olasım geliyor.


Heidi çift yırmaçlı Alexandre Vauthier elbisesi ile eski günlere dönüş yapmış ve harika bir resim vermiş. Çok fazla aynı tonlarda gitmesine rağmen ayakkabısı, küpesi, elbisesinin uyumu göze hoş geliyor.


Bu kadar metalik görünümlü bir elbiseyi favori listeme  alacağımı sanmazdım ama Lucy Liu gerçekten seçtiği Versace ile heykelsi bir formda. Gerçekten çok beğendim adeta hem gerçek hem de mecazi anlamda ışıldıyor.


Ginnifer Goodwin'i elbiseyi çok beğendiğim için listeme almamaya gönlüm elvermedi. Ginnifer Goodwin, işçiliği, detayları ve rengi ile hayran bırakan bir Monique Lhuillier içinde.. Ayakkabı tamam, duruş tamam, etek boyundaki asimetri tamam.... birşeyler olmamış ama elbisenin hatrına susalım ;)


Padma Lakshmi'de bu özel gecede Monique Lhuillier seçenlerden. Elbisedeki drape oyunları tabiki de ustaca yapılmış, ama ben en çok elbisenin tonunun Padma'ya bu kadar gitmesini beğendim.


Sarah Hyland'a, bu gece için seçtiği Marchesa içinde bayıldım. Saçı, makyajı, elbisenin yakasındaki detayları, çantası yani kısacası herşeyi ile çok güzel ve bana göre çok tatlı görünüyor.


Kerry Washington, Vivienne Westwood elbisesi ile kırmızı halıya yakışır bir seçimde bulunmuş. Yakadaki düşüşü ve elbisenin vücuduna oturuşu çok kibar.


Lily Rabe'yi listeme almak ve almamak konusunda çelişkiye düştüm açıkcası ama sonunda işte burada. Lily Emmy, seçimini Tadashi Shoji'den yana kullanmış. Elbisenin göğüs formu ve deseni, daha sonra inen çizgiler ile birleşimi hoş ama boğazı mı fazla kapalı yoksa etekteki açılmalar mi beni rahatsız etti bilemiyorum; bir şeylerin gözüme ters geldiği kesin ama yinede listemde kendileri :)

Bir Emmy'i daha böyle kapattık, darısı diğer ödül gecelerinin başına :)

3 yorum:

semforever dedi ki...

Ben en çok Ginnifer i beğendim çok sevimli :D



semforever-semforever.blogspot.com

Mia Wallace dedi ki...

inan ki tüm yorumlarımız aynıydı!

STYLEISTICO dedi ki...

Semforever: Evet Ginnifer elbisesi harika ama sanki birazcık dahaince olmalıydı birde saç ;)

Mia Wallace: ;) Demekki zevklerimiz benzer :)sevindim.