12 Nisan 2012 Perşembe

YEPYENİ BİR GÜNE KOCAMAN MERHABA


Her gün yepyeni bir güne uyanıyoruz, yeni umutlar, yeni hayaller peşinde koşuyoruz. Bazen günümüz çok güzel geçiyor, bize tatlı süprizler yapıyor, bazen ise işler istediğimiz gibi gitmediği için o güne kızıyoruz ve sonraki günlerden de acısını çıkarıyoruz. Oysa her gün güneş yeniden doğmuyor mu, yepyeni bir güne uyanmıyor muyuz? 

Bu post'a nedense böyle başlamak istedim ve evet o gördüğünüz batan güneş değil yeni doğan, birçoğumuzun uykuda olduğu için bu harika manzaran yoksun kaldığı güneş. Bu aralar benim için böyle şeyler hayatımda başka anlamlar kazandı. Her güne daha mutlu uyanmak için çabalıyorum, sebepler arıyorum kendime çünkü her yeni doğan gün gerçekten de bizi bambaşka yeni güzellikleri ile tanıştıyor. Onlara hayatımda yer açmaya ve içeri girmelerine izin vermeye çalışıyorum. Bu, bu seneki yeni kararlarımdan biri, belki uygulama koymakta en çok zorlanacağım ama gün geçtikçe daha başarılı olacaklarımdan bir tanesi. İşte yeni yıla girmeden size de açıklağım listemi yavaş yavaş uygulamaya başladım, hatta bazılarını planladım, bazılarını gerçekleştirmeye çok yaklaştım bile. 


Annemi merak edenlere hemen söyleyeyim, artık herşey daha iyi özellikle kemoterapiden kurtulduğumuzdan beri. Radyoterapi süreci hala devam ama annem daha iyi, o iyi olduğu için biz de iyiyiz. Umarım herşey çok daha iyi de olacak, sadece biraz zaman, biraz sabıra ihtiyacımız var. 

Hala ilk önceliğim annem ama artık hayatımda olmasını istediğim dileklerimi gerçekleştirmek adına, imkanlar izin verdiği müddetçe adımlar atabiliyorum. Bu adımların en önemlisini, dileklerimin içinde ön sıralarda yer alan birini gerçekleştirmek için atıyorum. Annemin rahatsızlığından önce koleksiyonunu ve birçok altyapısını hazırladığımız markamızı artık devreye almak üzereyiz. Birçoklarınızın önceden de tanıdığı sevgili Keddy ile kendi markamızı kurmak adına 7-8 ay önce hazırladığımız planlara, bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Koleksiyonumuzu yaza yetiştirmek adına güncelledik, atölyemizi iğneden ipliğine, telasına, kumaşına, makinasına kadar aklınıza gelebilecek her türlü malzemesine kadar hazırladık. Kalıplar, kumaşlar, atölye eksikleri, numuneler, orası 3 cm uzun olsun, burası 5 cm kısa olsun derken işte aşağıda kabaca ilk numunelerden bir örnek. Neden bu mu? Çünkü onlar ilk çıkan ürünler :)

Bu ara hayatımda ki en koşturmalı, en yorucu ve hatta aynı anda her yerde olmaya çalıştığım bir dönem geçiyorum. Ama her sabah yeni bir güne uyanıyorum, işimi seviyorum, tutkuyla yapıyorum ve her yeni çıkan üründe heyecanlanıyorum. Heyecanlarımı da sizinle burada paylaşmak, mesajlarınızı okumak hayatımın bambaşka bir yanı ve bunun hayatıma ayrı bir anlam katmasından çok keyif alıyorum. 

Her gün yeni heyecanlara, yeni başarılara, hayatın güzel süprizlerine uyanmak üzere....
Bize şans dileyin :)

( Marka adı ve ayrıntılar bazı sebeplerden dolayı çok yakında, Bizi bekleyin :) ) 


4 yorum:

Adsız dedi ki...

BAŞARILAR BAŞARMAK ÇOK ÇALIŞMAKTAN GEÇİYOR:)

STYLEISTICO dedi ki...

Tesekkur ederiz :) Çok çabalıyoruzz, Çok koşturuyoruz umarim başarı da gelecektirrr ;)

Modavesaire dedi ki...

başarılar diliyorum canm, bol kazanç diliyorum ve başarı:)) sevgiler

STYLEISTICO dedi ki...

ModaVe Vesaire cok tesekkurler ;))