28 Şubat 2012 Salı

2012 OSCAR TÖRENİ / KIRMIZI HALI FAVORİLERİ

Bildiğiniz gibi bu aralar gerçekleşen her türlü tören, gece, defile, etkinlik ...v.s.gibi benim için önemli organizasyonları ne yazık ki biraz arkadan takip edebiliyorum, hatta bazen çoğunu kaçırabiliyorum. Ama yine de Oscar Töreni'ni esgeçmeye her ne kadar kırmızı halıyı zayıf bulsamda gönlüm razı gelmedi:) O yüzden sadece beğendiğim birkaç favorimi paylaşmayı uygun gördüm. Ama siz hala bakmadıysanız ve ben illa tüm kırmızı halıyı görmek istiyorum diyorsanız buradan ulaşabilirsiniz..


Gywneth Paltrow kesinlikle benim için gecenin en başarılı ismi. O harika TOM FORD elbisesi ile kombinlediği bileğindeki kelepçesi, yüzüğü, pelerini ile sağladığı heykelsi görünümüne bayılmamak elde değil. Çok zarif, çok sade, çok şık, çok asil, çokçokçok mükemmel....



Diğer favorilerimden biri ise ELIE SAAB elbisesi ile Milla Jovovich. Beyazların baskın olduğu Oscar kırmızı halıda Milla Jovovich seçimi ile ışıldamış ve diğer beyazlara üstünlüğünü ortaya koymuş.


Çoçukluğumdan kalma bir alışkanlık olacak ki :) benim lugatımda Kırmızı Halı ile Oscar kelimesi bir araya gelince kabaran etekleri ile prensesler gibi salınan ünlüleri hayal etmeden olmuyor. İşte tam bu noktada Penelope Cruz dozajında kabarık ARMANI PRIVE elbisesi ve Chopard aksesuarları ile beni tatmin ediyor. Oldukça zarif, oldukça asil... adeta prensesler gibi ;)


Stacy Keibler'in altın tonlarındaki MARCHESA elbisesine hayran kalmamdaki en büyük etken o harika drapeler ile verilen form. Heykelsi bir görünüm, çok sade ama bir o kadar zarif ve dikkat çekici.... 


Her ne kadar boyundaki kurdela detayı ve rengi ile bana meşhur Nicole Kidman'nın Balenciaga'sını hatırlatsa da Emma Stone'a GIAMBATTISTA VALLI çok yakışmış ve yine gecenin en başarılı seçimlerinden biri olmuş...


Jessica Chastain listeme sadece o harika ALEXANDER MCQUEEN elbisenin hatırına girebiliyor. Elbise harika, işçiliği ile şahaser ama nedense Jessica'nın üstünde elbiseyi asıl sahibinden ödünç almışta giymiş gibi bir görüntü var. Sanırım biz buna aramızda 'kıyafeti taşıyamamak' diyoruz:) Her ne kadar elbisenin kişiliği ile Jessica'nın kişiliği birbirine oturmamış gözükse de yine favorilerimden.

12 yorum:

Mia Wallace dedi ki...

penolepeyi hiç beğenmedim ben yahu ama peltrow ise şahaneydi!

STYLEISTICO dedi ki...

Paltrow ile karsilastirilmaz bile tabiki o gecenin yildiZi bencede .. Ama dedim ya prenses kiyafetlere kabarik eteklere zaafim var ;) Penolepe bu acidan girdi listeme, zarif goruntusunu sevdim;)

Adsız dedi ki...

Penelope'nin elbisesini beğendim ben, çok zarifti.Rengi de çok hoş. Ama yine de favorim Gywneth. Nefis bir elbise ve kendisi de çok iyi taşımış..

STYLEISTICO dedi ki...

HobiCoffee kesinlikle katiliyorum :)

chat dedi ki...

thank you admin! :)

sohbet dedi ki...

paylaşım için teşekkürler admin!:))

STYLEISTICO dedi ki...

Chat ve Sohbet: Ne demek izlediğiniz için ben teşekkür ederim...

sohbet odaları dedi ki...

ben çok beğendim. harika.

STYLEISTICO dedi ki...

Sohbet odalari: zevklerimizin uyusmasina sevindim:)

çet yap dedi ki...

süper paylaşım:))

sohbet siteleri dedi ki...

bence çok güzel..

STYLEISTICO dedi ki...

Çet yap ve sohbet siteleri: izlemede kaldığıniz icin ben tesekkkur ederim...;)