4 Nisan 2011 Pazartesi

MANGO LOOKBOOK'DA ISABELI FONTANA


Mango reklam kampanya yüzü hepimizin bildiği gibi senelerdir Scarlett Johansson. 2011 İlkbahar/yaz Lookbook çekimlerinde ise Isabeli Fontana ile çalışan Mango bence çokta iyi yapmış. Artık Isabeli'nin kıyafeti taşıyışından mıdır yoksa çekimlerden midir bilinmez, benim çekimlerde gördüğünüz bütün kıyafetleri alasım geldi. Doğru stil, dogru tarz, doğru kombinlerin sonucu bu olsa gerek diyorum.

3 Nisan 2011 Pazar

SERRA KEFELİ VE YEPYENİ MARKASI KITH & KIN


Geçtiğimiz ay yepyeni bir marka ve genç bir tasarımcı ile tanışma fırsatını yakaladım; Kith&Kin markası ile Serra Kefeli. Tasarımlarını kesimleri, kullandığı ince detayları ile çok sevdim açıkcası. 
Tasarımcı Afrika'ya duyduğu ilgi ile kabileleri ve kabile hayatını araştırırken Kith&Kin'in, kabile içindeki insanların bir arada olup aynı duyguyu hissetme ihtiyacı anlamına geldiğini öğrenmiş ve buda onun markasının ana hikayesini oluşturmuş.

1 Nisan 2011 Cuma

ESMOD İSTANBUL'DA FIRSAT YARATAN YARIŞMA


ESMOD İstanbul, hayalinde moda tasarım okumak olmak olan lise son sınıf öğrencileri için hazırladığı bir fırsat ile karşımızda. Gençlere yaratıcılıklarını ortaya koymaları için '' Küçük Siyah Elbise'' konulu bir moda tasarım yarışması açıyor. Projesi en başarılı bulunan öğrenciye Esmod İstanbul'da 3 yıllık moda tasarım eğitim bursu verilecek.
Bence hayallerinde moda tasarım okumak olan liseliler için çok büyük bir şans, meraklılarına duyulur :) Yarışma hakkında daha fazla bilgi için hadi hemen ESMOD İSTANBUL 'a tıktık...

H&M CONSCIOUS COLLECTION – SÜRDÜRÜLEBİLİR STİL


Herkese merhabalar, bunu demek durumunda hissettim kendimi çünkü hem yoğun olmamdan doğan, hemde hepinizin bildiği üzere bloglara ulaşılamamasından kaynaklı bir süredir blogumu ne yazıkki güncelleyemedim.