1 Nisan 2011 Cuma

H&M CONSCIOUS COLLECTION – SÜRDÜRÜLEBİLİR STİL


Herkese merhabalar, bunu demek durumunda hissettim kendimi çünkü hem yoğun olmamdan doğan, hemde hepinizin bildiği üzere bloglara ulaşılamamasından kaynaklı bir süredir blogumu ne yazıkki güncelleyemedim. 

Bu yazı da önceden lansmanına katıldığım ve hatta postunuda hazırladığım ama son bir kez daha yazısını kontrol etmek için ertelediğim bir posttu; üstüne bloglara erişilememeside bugüne kalmasına sebep oldu. En güzel yanı ise gördüğünüz bu koleksiyonunun önümüzdeki 14Nisan tarihinde H&M mağazalarında satışa olacak olması.


H&M bizler için beyazın en güzel tonlarında, organik kumaşların kullanıldığı, detayları ile kuvvetli ve aynı zamanda sade bir koleksiyon hazırlamış. H&M tasarımlarında; sürdürülebilirlik odağının bir parçası olarak; organik pamuk, tencel ve geri dönüşümlü polyester gibi doğa dostu metaryaller kullanılmış. 


H&M'in ''Conscious Collection'' adını verdikleri koleksiyonu romantik izler taşıyor, fırfır ve dantel detaylar, drapeler tasarımlarda dikkat çekici unsurları oluştumuş. Ben beğendiğim parçalardan sizler için birkaç görsel aldım ama daha fazlasını görmek isteyenler için, koleksiyon 14 Nisan tarihinden itibaren H&M mağazalarında olacak....


Mağazalar demişken, twitter ve facebook hesabımdan izlemede olanlar biliyordur ama H&M büyümeye devam ediyor, son olarak H&M Sapphire ve H&M Torium Mağazalarını da  bünyesine kattı. 31 Mart Perşembe günü ise Marmara Forum'da açılış var, ajandanıza not etmeyi unutmayın...



 

Hiç yorum yok: