6 Ekim 2011 Perşembe

TREND: UZUN PALTO


Uzun zamandır yoğunluğumdan trend postlarına zorunlu ara vermek durumunda kalmıştım. Hazır sonbahar yüzünü götermeye başlamışken ve bizler kışlık dolaplarımızı hazırlarken trendlerden neler bizi bekliyormuş bakalım dedim ve benim de çok sevdiğim uzun palto trendi ile başlayalım istedim. Evet hanımlar bu sezon paltolarımız, kabanlarımız, üzerimize korunmak için ne almayı planlıyorsak onlar yerleri süpüyor. Hatta ne kadar yerleri süpüyorsa o kadar makbule geçiyor.




Hatta hazır başlamışken Missoni gibi renkli, desenli modellere de bir göz atabilirsiniz, tamamen sizin ne kadar renkli olduğunuz ile alakalı ama yinede yok ben klasik renkleri severim, evdeki her parçamla kombinliyim diyorsanız, aşağıdaki siyah ve beyaz modeller harika. 


Bunun derisi var, kürklüsü var, belden bollaşanı var, önü kısa arkası uzunu var, kuyruklusu var ki o en güzellerinden. Yani bu paltolardan herkese göresi var, tamamen sizin stilinize, vücudunuza ve hayal dünyanıza kalmış :). 

Görseller: Style.com

2 yorum:

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

yok yahu hiç bana göre değil bu trend,bi kere boyum müsade etmez:)))

STYLEISTICO dedi ki...

Uff evet boy ;)) ne yazikki bu trend daha cok zayif uzun insanlara yakisiyorrr ;)) bende anca topuklular ile uzun seyler giyebiliyorummmm;)