12 Ekim 2011 Çarşamba

HEDİYE ZAMANI: TÜL ETEK



Herkese Merhaba, 
2 Ekim yani dün doğum günümdü ve ilk olarak buradan kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim :) Styleistico'yu açtığımdan bu yana (2,5 sene) yüzyüze görüşemesekte, buradan mutluluğumuzu, hayallerimizi, düşüncelerimizi ve hatta yeri geldiğinde sıkıntılarımızı paylaşıyoruz. Styleistico'yu destekleyen, izleyen, yorumlar bırakan, mailler atan, bir paylaşım ağına çeviren sizlersiniz ve herkese tek tek çok teşekkür ediyorum. Bu mutlu günümde sizlerden birini de mutlu etmek istedim ve bu güne özel küçük bir hediye postu hazırladım.

Bu seferki hediyemiz kristal tülden hazırlanmış, koyu füme tonlarında etek. (Beli lastikli olduğu için 36 bedenden 40 bedene kadar rahatlıkla olacaktır) Daha önceki postumda size kendi ürünlerimden küçük küçük hediye postları yapıcağımdan bahsetmiştim ve bu da sıradaki hediyem.

Hediye için yapmanız gerekenler neler mi? 12 Ekim Çarşamba saat 12:00'ye kadar 

1. Styleistico'nun izleyicisi olmanız
2. Burayı tıklayarak Styleistico Fan Page'i Beğen'meniz 
3. Son olarak bu postun altına ''Hayalinizdeki doğum gününüzü ve o gün ne giydiğinizi anlatan'' küçük bir yorum ile size ulaşabilmem için mail adresinizi bırakmanız...

12 Ağustos Çarşamba günü 12:00'den sonra kazanını Random.org ile belirleyeceğim.
Gelişmelerden haberdar olmak, Styleistico'yu güncel olarak ta izlemek için lütfen twitter hesabından da izlemeye alın, izlemede kalın :)



16 yorum:

Adsız dedi ki...

Geçde olsa kutlu olsuun dogumgunun!

Şartlar yerine getirildii

Hediyelere boğulduğum bir parti isterdim ve kendi tasarladığım deniz kabugu elbiseyi giyerdim..

Kübra dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun :) Bizimde 2 ekim 1.evlilik yıl dönümümüzdü. Sürpriz bir doğum günü partisi olmasını isterdim bütün sevdiklerimin yanımda olmasını isterdim. Şık ve güzel bir elbise giymek isterdim. kubra_yalcinkaya@hotmail.com

zumrutstyle dedi ki...

canım doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı yaşlara!
zaten izleyicindim, bir de facebooktan beğendim :)
benim doğum günü hayalim de, tam doğum günümden 1 gün önce böyle bir seyahate çıksam, avrupada bir yerlere ve tüm sevdiklerim de orada olsa, fazla kalabalık değil ama :) ben tabii ki güzel bir elbise ve topuklu ayakkabılarımı giysem, danslar edilse, eğlence ve sonunda da lunaparka gitsek :)
Sevgiler,

Zumrutstyle

zumrutstyle@gmail.com

Arzu Akdağ dedi ki...

Merhabalar,
bu sayede bloğunuzla tanıştığıma çok memnun oldum.
Ben tam bir deniz aşığı olduğum için doğum günüm için arkadaslarımla geçireceğim bir tekne gezisi olmasını isterdim. Konsepte uygun olarakta mavi beyaz yazlık şık bir elbise giymek isterdim..
mail adresim:aeakdag@gmail.com

fashion house by zeto dedi ki...

Şimdiye kadar gördüğüm en güzel tütü bu. Kabarıklığı ve boyu şahane ellerine sağlık:)

hayatıma bir tutam neşe kattım dedi ki...

Her ne kadar geç kalmışta olsam MUTLU YILLAR CANIM HAYATINDA OLMASINI İSTEDİĞİN HERŞEY TÜM GÜZELLİKLERİYLE SENİN OLSUN BU SENE VE BUNDAN SONRAKİ SENELERDE :))

Şimdik gelelim hayalimdeki doğum günü kutlamama tabiki de kendi tasarlamış ve dikmiş olduğum kesinlikle kırmızı siyah renkten oluşacak 60' ların modasını anımsatan bir elbise olmalı ve herşey - herkes o gün için 60'ları yaşamalı benimle beraber ;))

moda-icon@hotmail.com

Adsız dedi ki...

Merhaba, gecmis dogumgünün kutlu olsun :)
uzun zamandir dogumgünümü kutlamiyorum. Bütün sevdigim arkadaslarimin, ailemin, is arkadaslarimin yani coook kalabalik süpriz bir dogumgünü isterdim. Bogaza yakin güzel bir mekanda olsun. Kasim sonunda dogdugumdan uzun kollu sirt dekolteli zümrüt yesili kabarik bir elbise, sivri burun topuklu ayakkabi giyerdim.

Adsız dedi ki...

mail adresimi yazmayi unuttum :)
yesim-c@live.de

sevgilerle

Adsız dedi ki...

iyiki doğmuşsunuz! etek ne güzelmiş :)
gelelim doğumgünüme,yakın arkadaşlarımın bulunduğu kocaaaman bir pasta olan tunalı civarındaki bi yerde kutlanılcak olan doğumgünü benim keyfimi yeterince yerine getirir doğrusu kıyafet ise rock'n coke da stand açan bir tasarımcıdan almış olduğum tam parti tshirt ü diye adlandırılcak güzel tshirtümün altına mavi renkte tülden kabarık etek ve platform topuklu turuncu ayakkabı istediğim görüntüyü sağlar :)

ecenurguvendik@gmail.com

sevgiler..

Hülya Eren dedi ki...

Merhabalar,

Geçmiş doğumgününüz kutlu olsun..benim hayalimdeki doğumgünü pariste giydiğim tütü etek ve altında converseler ile üzerinde beyaz tişörtüm ile eyfel kulesinin altında saatlerce eşim ile oturup pastamı üflemek.....

Adsız dedi ki...

Hayalim bol hediyeli ve sürprizli bir doğumgünü.
ozlemelmacigil@hotmail.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002364876297

deniz saatçioğlu dedi ki...

Öncelikle doğumgünün kutlu olsun, mutlu yıllaaar. Bu etek harika, bayıldım. Bu ay sonu benim de doğumgünüm var. O zaman doğumgünümde bu eteği giydiğimi hayal ediyorum. Ayağımda yüksek topuklu stilettolarım, üzerimde de ipek bir gömlek var. Hayalimdeki erkek, programın sürpriz olduğunu söyleyerek beni akşam yemeği için, Paris e götürüyor. Herşeyi ayarlamış, otel, yemek vs. Offf çok mu uçtum acaba? Ama hayal değil mi, olunca en iyi olsun :)

Neyse, ben buradaki herhangi bir programda bu eteği giymeye razıyım, yeter ki çıksın :)
Mail adresim;
denizsaatcioglu@gmail.com

denizsaatcioglu.blogspot.com

reyhane dedi ki...

Merhaba, nice güzel yaşlar dilerim..Doğum günümde özel tasarım bir elbise giymek ve sevdiklerimle birlikte olmak benim için hoş olur..Face de beğendim..Bana da beklerim..

tülay; dedi ki...

off bu etek mükemmel izleyicinim sayfanı takip ediyorum. Hayalimdeki doğum günümü inşallah bu etiği kazanınca kutlucam ve onu giyicem :))

► Hobihane ◄ dedi ki...

bayıldım tül eteğe..
kabarıklığı filan tam olmş ellerinize sağlık

STYLEISTICO dedi ki...

Teşekkür ederimm.. Herkese güzel yorumları, doğum günü mesajlarııı için binlerce teşekkürlerrr:)