29 Temmuz 2011 Cuma

HEDİYE ZAMANIIIII :)



Herkese Merhabalar, hazır tatildeyken çoook uzun zamandır aklımda olan bir fikri de devreye almak istedim. Bundan sonra ara ara sizlere benim elimden çıkma ürünlerden hediye olarak göndermek istiyorum. İlk olarak bu pembe tonlarında, desenli satenden ve tek omuz elbise ile başlayalım istedim.

(elimde son bir tane kaldı diye hatırlıyorum, umarım satılmamıştır ;)) eve gelir gelmez baktım ne yazık ki daha evvelden bahsettiğim gibi, daha önce koyduğum yeşil elbiseden elimde kalmamış, o yüzden size daha güzel bir elbiseyi hediye yapmak istedim. Deseni benzer sadece renkte farklı bu pembe elbiseyi hediye göndermek üzere değişiklik yapmak durumunda kaldım. Bir daha kontrol etmeden iş yapmamak bana ders olsun, bir an evvel koymak istemiştim postu, aceleciliğime verin lütfen, herkesten özür diliyorum)

Elbisemiz 38 bedendir, dizin üzerinde mini sayılabilecek bir boydadır.

Hediye için yapmanız gerekenlerrrrr neler mi : En geç 5.Ağustos Cuma günü saat 18:00'e kadar..

1. Styleistico'yu izlemeye almanız
2. Burayı tıklayarak Styleistico Facebook Sayfasını BEĞENmeniz
3. Elbiseyi nereye giderken kullanmayı düşündüğünüzü belirten bir yorum bırakmanız..
(Hem böylece bu tür elbiseler en çok nerede giyilmeyi tercih ediliyormuş, hepberaber yorumları okuyarak fikir alışverişi yapmış oluruz :) )

5 Ağustos Cuma günü 18:00'den hemen sonra kazanını Random.org ile belirleyeceğim.
Eğer yorumlarınızda mail bilginizi de bırakırsanız zamandan kazanmışşş oluruz :)

15 yorum:

funda dedi ki...

elbiseyi öncelikle çok beğendiğimi söylemek istiyorum ben bu tür bir elbiseyi akşam yemeğine giderken yada konsere giderken severek giyerdim umarım bana çıkarda giyerim herkese bol şans :) funda_tekes07@hotmail.com

selda dedi ki...

elbise çok hoş özellikle sırt detayı harika çok beğendim ben bu elbiseyi her zmn giyebilirim dışarı çıkarken akşam yemeğe giderken konsere giderken abartısız ve hoş bir elbise umarım benim olurlar herkese bol şans :) selda_tekes07@hotmail.com

ѕєℓєη dedi ki...

Merhaba:)) hediyenizi çok beğendim tanışma hediyesi olarak almak çok isterim inş benim kısmetim olur:))
sevgilerle..
pembe-dusler1@windowslive.com

ѕєℓєη dedi ki...

Eklemeyi unutmuşum Ben elbiseyi 18 Ağustosta sevgilimle 2.yıl dönümüzü kutlamak için çıkıcağımız yemekte giymek çok isterim :)
Bedeni, modeli ve rengi tam benlik :)

sevda s. dedi ki...

Elbiseyi çok beğendim :) Özellikle akşam yemeği ya da gece için kullanabilirim.

şengül dedi ki...

elbise çok harika sırt kısmı çok güzelmiş çok beğendim ben eşimle evlilik yıldönümümüzde giymek isterdim 30 ağustosta umarım bana çıkar herkese bol şans kızlar :)

Elf in Alphabet dedi ki...

saçlar ortadan ayrılmış ve at kuyruğu, bronz ten, siyah topuklu ayakkabılar.. akşam çıkarken giyilmeli. cok da şık olur :)

Adsız dedi ki...

harika bie elbise seni izlemeye aldım e facebokkta paylaşım ve beğenimi yaptım inşalah kısmelisi ben olurum 5 ağustos evlilik yıldönümümüz inşallah ozaman giymek naip olur teşekkürler styleıstıco..........

Funny Me dedi ki...

merhaba, şartları yerine getirdim , yakın zamanda özel bir kutlama için aileler yemeğe çıkacağız o zaman giyebilirim, yok yok oğlumun doğum gününde giyerim ben bunu ... aslında bir çok yerde değerlendirilebilecek güzellikte bir elbise.
sevgiler
Şeyda gökçe
gokceseyda@hotmail.com

fenizma dedi ki...

merhaba şartları yerine getirdim.Ben bu elbiseyi bir akşam yemeğinde ya da bir düğünde giyerim.hoşçakalın
rahime erkeç
remaviucurtma@gmail.com

Sibelbek dedi ki...

harika bir elbise! eğer bana çıkarsa arkadaşımın yaşgünü akşamına giyerim kesinlikle :)

Kırmızı Seven Hatun dedi ki...

çok hoş bir elbisee =)
sanırım bu elbiseyi bir yaz akşamı bronz tenle giymek isterim..
kirmizisevenhatun@gmail.com

Adsız dedi ki...

evet balayında giymek istiyorum bunu:) mail adresi: gamzemezgitci@hotmail.com

brc dedi ki...

bu elbise, bir yaz akşamı sevgiliyle eğlenmeye giderken neşeyle giymek için harika! keşke bana çıksa :) burcuozefe@yahoo.com

Adsız dedi ki...

merhaba,izlemeye aldım,facebook sayfanı beğendim.Elbiseye bayıldım.Kazanırsam partiye giderken giyeceğim.Cumartesi akşamı parti var.Bu elbise harika olur.Işıl ışıl bir elbise.İnsana heyecan veriyor.

reyhan çetinkaya
glcenaz@hotmail.com