5 Haziran 2011 Pazar

BEBEK ŞENLİKTEN CANLI CANLI


Herkese uzun bir aradan sonra kocaman Merhabalarr, şehir dışında olmamda burdaki teknik donanımlardan dolayı bu post birazcık geçikti ama yinede sizi bugün son gününü yaşayan Bebek Şenliğinden bu güzel ortamın görselleri ile başbaşa bırakmak istedim :)



Cuma günü havanında güzelliği ile soluğu sevgili Keddy ile Bebek Şenliğinde aldık.
Bebek Şenliğinde kimler mı var? Gittiğinizde tanıdık yüzler sizleri orada bekliyor olacak :) Sevgili Bilun Bebek için hazırladığı, yaz için cıvıl cıvıl aksesuarları ile standında sizleri bekliyor. 


Bir diğer tanıdık yüz ise Off Ne Giysem Billur. Kendisini bir türlü yakalayamasamda :), o güzelim cam boncuklarını görmezden gelemezdimm. Billur da Bebek için sayılı sayıda hazırladığı kolye, bilezik, yaka iğneleri ile Bebekteee..


Yeşil ortam cıvıl cıvıl, tam bir şenlik havasında, çalan müzik, güzel hava, sizi en güzel yüzlü halleri ile karşılayan stand sahipleri, yicek içiçek ...... geç gelen yazı kutlar gibi...


Tabiki her Bebek Şenliğimde olduğu gibi GalataModa sahil tarafında yerini almış, modacılarımız özel ürünlerini özel indirimleri ile sevenlerine sunuyor hatta birçok modacı bizzat kendi standını başında duruyor. Böylece sevdiğiniz modacılarla hem konuşma şansı yakalıyorsunuz hemde stil önerileri alıyorsunuz.


Ben en çok Zeynep Tosun'un standına ve Cem Lokmanhekim'in aksesuarlarına bakmadan geçmeyin derim. Deri ile kumaşın birleşimini sevenler Simay Bülbül'e de uğramayı unutmasın....Mezuniyet kıyafetini hala almamış olanlar için ise tabiki Özlem Süer standı sizleri bekliyor:)










Postuma bu güzellik ile bitirmeden edemedim :) Çokk tattttlıııı....:)

2 yorum:

PEMBE BAKTERİLİ DEKORASYON:)) dedi ki...

YAAA VALLAHİ O KADAR ÖZENİYORUMKİ ŞU BEBEK ŞENLİĞİNE GİDEBİLENE ARKADAŞLARA,NEYSE SAYENİZDE BİZDE AZBUÇUK HABERDAR OLUYORUZ TEŞEKKÜERLER STYLEISTICO:)

STYLEISTICO dedi ki...

:) benim yine yoğun olduğum zamanlar olduğu için bende doya doya o ortamda bulunamadım :) ama genede birkaç saatliğinede o ortamı koklamak güzeldi...
Umarım seneye sende işlerini ayarlayıp İstanbula küçük bir kaçamak yapıp, gelebilirsin .... :)