4 Haziran 2011 Cumartesi

BEBEK ŞENLİĞİNDE MY BEST FRIENDS MARKASI İLE MODA TUTKUSU


Herkese uzun zamandan sonra merhabalar :) Bugün Bebek Şenliğine, yoğunluğuma küçük bir ara verip kaçma fırsatı yakaladım ve uzatmadan sıcağı sıcağına sizler ile görüntüleri paylaşmak istedim. Cıvıl cıvıl bir ortam, büyük bir özenle kurulmuş standlar, harika müzikler, canlı ve güleryüzlü insanlar biz davetlilerine ağarlamak için orada toplanmışlardı. Ama içlerinde benim orada bulunmama sebep bir isim daha vardı ki, onları ilk gününde ziyaret etmesem olmazdı. Evet birçoğunuzun yakından tanıdığı Moda Tutkusu :) Yasemin ve  Ayşegül aslında çiçeği burnunda yeni tasarımcılar, bugüne kadar kendileri için tasarladıkları ürünleri, gelen talepler üzerine Bebek Şenliğine özel bizler için yeniden gözden geçirdiler ve My Best Friends markası ile herbirinden bir kaçar adet olmak üzere çok özel ürünler ile standlarını izleyenlerine açtılar.



İşte bu özel ürünlerden birkaçı, yukarıdaki canlı renklerle bezenmiş plise etek ve önden kısa arkada kuyruklu havası ile tarz bir etek. Aşağıda Yasemin'in üzerinde ve Bebek Şenliğinde eteği deneyen ( ve sanırım sahip olan :) ) Moda Mutfağı'ndan Şebnem'in üzerinde o harika duruşu görüyorsunuz dimi? 


Aşağıdaki görsellerde gördüğünüz gibi renkler capcanlı, yaza damgasını vuracak cinsten.. Daha neler mi var elbiseler, gömlekler, pantalonlar, askılı bluzler, .... Ürünleri birçoğunda ipek kumaş kullanılmış, o yüzden güzel oldukları kadar bir o kadar da değerli ve dolabınızda senelerce tutabilceğiniz ürünler. Geri kalan kısımda ise yazın tril tril giyebilceğiniz son derece kaliteli krep kumaşlar kullanılmış.


Açıkcası ben oradan ayrılırken ürünler daha ilk günden neredeyse tükenmeye başlamıştı çünkü standı, renkleri görenler My Best Friends markasına uğramadan geçemiyordu. Tabi bitti yetişemedik, biz çalışıyorduk diye üzülmeyin :) duyduğuma göre cumartesi sabahı yeni ürünler gelecekmiş :)

Açıkcası arkadaşlarımın bu güzel gününü paylaşmak, başarılarını, aldıkları güzel yorumları görmek benim içinde çok keyifliydi :) Bebek Şenliğine yolunuz düşerse hem oradaki güzel ortamı yaşamınızı hem de My Best Friends markası ile orada bulunan Moda Tutkusu ekibiyle tanışmanızı öneririm :)

Not: Resimlerin kalitesi ve renkleri ne yazık ki daha tam oturamadı :) hala yeni fotoğraf makineme alışmaya çalışıyorum :) Lütfen kusura bakmayın

4 yorum:

Adsız dedi ki...

mavi pilili eteğin fiyatını biliyor musunuz birde başka rengi var mıydı? teşekkürler

Adsız dedi ki...

fiyatlarıda olsaydı keşke :)

STYLEISTICO dedi ki...

Fiyatlarıyla ilgili yorumu moda tutkusu ekibi buraya yorum olarak bırakıcaklar, kendilerine bilgi verdim:)izlemede kalın...

TrendKolik dedi ki...

Hepsi mükemmel ürünlerin özellikle herkesin bayilarak twitter a koyduğu onu kısa eteğe bende bittim :)) online satış sitesi isterizzzz 