3 Nisan 2011 Pazar

SERRA KEFELİ VE YEPYENİ MARKASI KITH & KIN


Geçtiğimiz ay yepyeni bir marka ve genç bir tasarımcı ile tanışma fırsatını yakaladım; Kith&Kin markası ile Serra Kefeli. Tasarımlarını kesimleri, kullandığı ince detayları ile çok sevdim açıkcası. 
Tasarımcı Afrika'ya duyduğu ilgi ile kabileleri ve kabile hayatını araştırırken Kith&Kin'in, kabile içindeki insanların bir arada olup aynı duyguyu hissetme ihtiyacı anlamına geldiğini öğrenmiş ve buda onun markasının ana hikayesini oluşturmuş.



Koleksiyonunu iki ana konsept üzerine kuran tasarımcı, kabile insanlarının giyim tarzları, renkleri ve danslarından oluşan eğlenceli hayatından ve kimi zamanda onların sert savaşçı ruhlarından esinlenmiş. 


Renk renk %100 ipek kumaşlarında kullanıldığı tasarımlarda eğlenceli ruh, canlı renkler, geometrik şekiller, formlu detaylar ile yansıtılırken, savaçcı kabile hayatı için sert kesimler, siyah ve beyaz ağırlıklı olmak üzere gri, lacivert, kırmızı renkler ile yansıtılmış.


Detaylarda kullanılan drapeler, fermuar  ve bant şeritler, üçgenler, yarım daireler, zigzaglar koleksiyonun en dikkat çekici özelliklerini oluşturmuş.


Ne yazıkki fotoğraf makinemin şarjı bittiği için size beğendiğim parçalardan çekim yapamadım. Sizi Kith&Kin markasının o harika profesyonel resimleri ile başbaşa bırakıyorum; daha fazlasını mı istiyorsunuz :) Hadi tıktık ....


3 yorum:

Elifinelizi dedi ki...

hakikaten şahane parçalarmış:) detaylar çok zarif

STYLEISTICO dedi ki...

Gerçekten öyleydi, orada ayrıcana burada olmayan hoşumuza giden çok model vardı ama ne yazıkki fotograf mak azizliğine uğradım:)

Elifinelizi dedi ki...

tühhh talihsizlik olmuş . hemen uygulamak geldi içimden ama karar veremedim