8 Şubat 2011 Salı

IFW / KARMA 3

RANA-BERNA CANOK


Rana-Berna Canok'da bu sezon brokar kumaşları koleksiyonuna katan tasarımcılarımızdan. Özellikle kahve tonlarının ağırlıklı olarak yer aldığı koleksiyonda omuzlardaki detaylar, katkatlar, cepken tarzı ceketler dikkat çekiyordu. Formlu detaylar ile güçlü omuzlar, deri detaylar, yakalardaki kullanılan volanlar, daire formları ile tasarlanan kolyeler ve yine o güzelim ayakkabılar beğenilere sunuldu.





DENİZ KAPROL


Deniz Kaprol IFW'nin ilk takı tasarım defilesini gerçekleştirmesi ile zaten daha İstanbul Fashion Week başlamadan adından söz ettirmeyi başarmıştı. Fallen Angels temalı koleksiyonunda tasarımcı, 925 ayar gümüş ve gümüş kaplama aksesuarlarını erkek mankenler üzerinde sundu. Tasarımcı, mimari formlara sahip parçalarda siyah, kırmızı ve beyaz renkte swarovskiler ile cennet ve yeryüzündeki renkleri ifade etmiş. Yakından incelemek için sabırsızlanıyorum. Defile tasarımları ile olduğu kadar styling ve şov yanı ile de oldukça ilgi çekiciydi.



NEJLA GÜVENÇ


Nejla Güvenç, Nej markası ile gri tonlarının ağırlıka olduğu deri, güderi, şifon ağırlıklı bir koleksiyon sundu. Asimetrik formların, havuç pantalonları ile dikkat çeken tasarımlar, aralarda kullanılan kırmızı tonları ve gri- kırmızı kombinasyonlarının ile haraketlendirilmişti. 

Hiç yorum yok: