4 Şubat 2011 Cuma

IFW / KARMA 1 ZEYNEP ERDOĞAN


Herkesin merakla beklediği günün ikinci defilesi Zeynep Erdoğan'ın da içinde olduğu Karma1 defilesi oldu. Karma1 in backstage fotoğrafları da yakında gelecek ama önce Zeynep Erdoğan'ın koleksiyonundaki parçaları inceleyelim. Ana temasında fırça darbelerini kullanan Zeynep Erdoğan koleksiyonunda  toprak tonları, camel, kiremit tonları, maviler ağırlıklı yer aldı. 




Tasarımcı ipek kumaşları, ipek şifonları ve sezonun trendlerinden örgüyü ustaca birleştirmişti. Uçuşan etekler, bereler, uzun gömlekler, pliler ve kesimlerle oluşturulan ufak pencelere bize göz kırpıyordu. Bazı oluşturulan pencelerde  kullanılan şifon ve tül detaylarla transparan etki yaratılmış, bazıları ise direk ten ile temas halindeydi. 


İpek kumaşlardan ve örme kumaşlardan tulumlar Zeynep Erdoğan'ın yine koleksiyonunda vazgeçemediği parçalardan olmuş. Yüksek bel kesimli pantalonları ve bellerdeki ince kemerler, bazı kombinlerde kullanılan eldivenlerin üzerindeki detayları ile dikkat çekici diğer parçalar oldu.


Zeynep Erdoğan kesinlikle giyibilitesi yüksek, sezon trendlerini kendi tarzı ile birleştirdiği bir koleksiyon ile bizleri buluşturdu.

2 yorum:

fashiONözge dedi ki...

bayıldımmm,ellerine sağlık...fırça darbeleri ne kadar güzeeelll :)

STYLEISTICO dedi ki...

Evet Zeynep birtanedir :)) bu koleksiyonuda çok başarılıydı, çok güzel duyumlar alıyorum...