1 Şubat 2011 Salı

HEDİYE : LUG VON SIGA- GÜL AĞIŞ DEFİLESİNE DAVETİYE


Herkese merhabalar, IFW yaklaştığını sayılı günlerin kaldığını artık hepimiz biliyoruz. İşte bu sayılı günlerde bende size hediye vermeden geçmek istemedim. 6.Şubat Pazar günü saat 18:00'da gerçekleşecek Lug Von Sıga yani Gül Ağış defilesi için 2 adet defile davetiyesi sizleri bekliyor. Peki bunu nasıl kazanıcaz diyorsanız. 

1. İlk olarak Bu blogun izleyicisi olmanız, değilseniz izlemeye almanız

2. Bu yazıya IFW'ye giderseniz ne giymeyi planladığınızı anlatan ve sonunda size ulaşabilmem için mail adresinizi de içeren yorumunuzu bırakmanız gerekiyor


2. Şubat Çarşamba akşamı saat 19:30'a kadar davetiye kazanma şansınız devam edecek ve Çarşamba akşamı 2 şanslı Styleistico izleyicisi için çekilişi yapacak ve kazananın iletişim adresini, styleistico@gmail.com mail adresime bekliyor olacağım.

Styleistico'dan haberler almak ve takipte kalmak istiyorsanız Styleistico'yu Facebook sayfasından ve Twitter 'dan  izlemeye almayı unutmayın :)

Not: Adsız yorumlar kabul edilmeyecektir. 

13 yorum:

iremcix dedi ki...

eğer olurda davetiyeyi kazanır gidersem, kotondan aldığım hakan yıldırım tasarımı mürdüm katlı elbisemi giyicem.ayakkabı olarakta pudra rengi pumplarım bana eşlik edicek
fbirm@hotmail.com

Gokce Naz Dogan dedi ki...

Koyu gri maxi etegim,siyah beyaz asimetrik cizgili kısa ve dusuk omuz t-shirtumu giyecegim.İnce uzun guderi ipimi sacıma baglayacagım.Ayakkabı olarak tercihim dolgu topuk siyah zaradan aldıgım bootieler.Gumus uzun kolyem ve ghepsini birlkte kullandıgım bircok gumus bileklikleri unutmamak lazım.Ve tabiki siyah chanek ek cantam.

S.. dedi ki...

İngiltere'den aldıgım yüksek bel yırtmaçlı siyah eteğimle, massimo dutti'den aldığım keten gömleğimi üzerinede zara'dan aldıgım blazer ceketimi giyineceğim ayakkabılarım da nine west'ten :)

Unknown dedi ki...

Siyah ipekyol elbisemi giyeceğim ayakkabı elle shoes çantam ise sanemiko olacak
Asiyeebrubaskut@gmail.com

Cerenltn dedi ki...

Eğer davetiyeyi kazanan ben olursam Simay Bülbül tasarımı siyah tuniğimi, taytımı ve diz üstü çizmelerimi giymeyi planlıyorum :) Teşekkürler şimdiden..

Ms. Fashionable dedi ki...

Sade ve şık olmayı planlıyorum.. H&M'den aldığım desenli mini eteğimi vintage bir gömlekle tamamlamayı düşünüyorum. Altına da topshop'tan aldığım topuklu bootie'leri giyeceğim. Çanta olarak zara'dan aldığım siyah deri ve zincirli çantayı takacağım. Üstümdekileri çeşitli takılarla tamamlayacağım. Umarım hoşunuza gider :) Teşekkürler, iyi çalışmalar :))

Ceren Öksüz dedi ki...

hım her an değişebilir ama,
kırmızı pantalonum, siyah ceketim, siyah platformlu bootielirimi we kırmızı HM cluchımı giyebilirimm ;)

http://cerryyandmore.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Siyah dar ve yüksek bel eteğimi içine pudra rengi gömleğimi oxfordlarımı giymeyi planlıyorum gidersem biraz maskülen ama çekici bir görünüm olucak bende

ecemsarikaya@gmail.com

Adsız dedi ki...

Açıkcası ne giyeceğimi henüz düşünmedim bile.Ama muhtemelen o gün her parçası bana ait olan kıyafetlerimi giymek beni daha da çok mutlu edecek.

o.kocahalilogullari@hotmail.com

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
alice dedi ki...

siyah yüksek belli etek ve üzerine kısa bir kazak ,ayakkabı olarak da siyah beyaz renkte olan oxfordlarımı giymeyi planlıyorum
silmarwenciryatan@gmail.com

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bal Badem dedi ki...

Merhaba,

Ben de davetiye için çekilişe katılmak istiyorum. Katılım şartlarından biri o gün defileye gidersek ne giyeceğimizi yazmamız fakat ben bugünden o gün ne giyeceğimi düşünüp kesinleştirebilecek biri değilim. Ruh halime ve fiziksel olarak rahatlığıma bağlı bir durum. Bu yüzden net söyleyebileceğim tek şey kendi stilimi yansıtacak bir şey giyeceğimdir. Biraz yeni, biraz vintage, biraz yöresel, biraz evrensel, sade, şık, rahat, çarpıcı ve parıl parıl olacaktır. Ne giyeceksem giyeyim tamamıyla düşlediğim gibi, tamamıyla benim gibi olacaktır.. :)

So simple, so chic..
So elegant and so perfect..

Mutlu anlar..
Smile inside :)

Gonca Ekinci (goncaekinci@hotmail.com)