10 Ocak 2011 Pazartesi

DRAPE MARKASI BAĞDAT CADDESİNDE


Gökçe Sürmeli ve ürünlerinden daha evelde bahsetmiştim, cumartesi günü ise Drape adlı markası ile kendine ait ilk butiğinin açılışı için Bağdat caddesine davetliydik. Gökçe, üniversitede aldığı işletme eğitimi üzerine,  LaSalle Akademide aldığı moda eğitimini, Pratik Kız Sanatta aldığı dikiş eğitimi ile birleştirerek bir süredir markasının kurma çalışmaları içindeydi. İşte bütün bu birikimlerini artık kendi konsept butiği ile ''Drape'' markası adı altında bizlerin beğenisine sunuyor.




Drape'nin ürünleri aslında oldukça eğlenceli, iç açıcı derecede renkli ve cıvıl cıvıl tasarımlar. O bizlere tasarımları ile spor giyimde bile şık olmanın yollarını sunuyor. El işçiliği kuvvetli,  her yaş gurubuna hitap eden günlük ve gece kıyafetlerini bulabileceğiniz bir yer Drape. 


Özel olmak isteyen, zarifliğinden ödün vermeyen bayanlara seçenekler sunan Drape'de kişiye özel tasarım hizmetide verilmekte. Yukarıdaki gibi gece kıyafetleride bulabileceğiniz butikte, Gökçe Sürmeli atölyesinde olmadığı her zaman sizlerle oluyor, Drape markası ürünleri ile stilinizi yaratmanıza yardımcı oluyor. 


Bu eldivenler ve kaşkollar daha şimdiden yoldan geçenlerin ve gelen misafirlerin gözdesi olmayı başardı..

Gökçe Sürmeli gördüğünüz gibi bütün güleryüzlülüğü ile... Üzerindeki de kendi tasarımlarından bir tanesi.  Vitrindede pembe versiyonu olan elbisesinde gözüm kalmadı dersem yalan olur ;) Açıkcası onun o tatlı heyecanını paylaşmaktan oldukça keyif aldım. 



Aşağıdaki gibi süslü kurdelalar vitrine sarkıtılmış halde asılı durumdaydı, görünce resim almadan yapamadım. Yapılan vitrin süslerindeki itina ve emekten dahi Drape'nin ne özenli hazırlandığını anlaşılıyordu.


Drape Butik 
Gökçe Sürmeli

Kazım Özalp Cad. 36/B
Şaşkınbakkal / İstanbul 
(Bağdat ca. Boyner'in sokağında)

2 yorum:

NALAN HAZNEDAR dedi ki...

Blogunada bayıldım gökçeyede bayıldımm tebrık ederım yolu acık olsun umarım benımde böyle bir butiğim olur:)

STYLEISTICO dedi ki...

Tesekkur ederim:))
Benimde hayalim atolyemin ve showroomun birlikte oldugu bir butik ama zamani var daha ;) umarim hepimizin yolu alaninda acik olur ;)