7 Aralık 2010 Salı

GENÇ TASARIMCI / TUBA BENİAN

Yine genç bir tasarımcıyı sizlere tanıtmak istiyorum. Aslında bu akşam Tuba Benian markasının Galata'da mağaza açılışı var ama ben dersimle çakıştığı ve ekemeyeceğim için size önceden bahsetmek istedim. 
Tuba Benian Bilgi Üniversitesi Medya iletişim bölümünden mezun olduktan sonra dergilerle styling çalışmaları yapmış ve içindeki yaratcılık ve moda aşkına daha fazla karşı koyamayıp Lasalle'de eğitimi tamamlamış. 2010 yılında atölyesini kurduktan sonra, Galata'da Serdar'ı Ekrem sokağın cazibesine daha fazla dayanamayıp resmi açılını bu akşam yapıyor.

Tuba Benian'ın kendine has zarif ve yaratıcılığın detaylarda gizli olduğu koleksiyonunu bizim beğenimize sunuyor. Ayrıca bir diğer tutkusu olan biniciliğide moda ile birleştirmeyi başarmış. Benim özellikle yukarıda palto kalbimi çaldı bile;) Ürünler rahat olurken aynı zamanda şık olmayı isteyen, kendine güvenen kadınların seçeceği bir yapı içinde.
Bu güzel koleksiyonların tamamını hemen şimdi görmek istiyorum diyorsanız Tuba Benian'ın sitesine tıklayın, yok ben bu tasarımlara dokunmak üzerimde görmek isterim derseniz buyrun : Şahkulu Mah. Serdarı Ekrem Sok. No:33 Galata'daki 


2 yorum:

pelininstyle dedi ki...

Ilk elbiseyi ozellikle cok begendim. Tesekkurler Styleistico:)

STYLEISTICO dedi ki...

Benimde favorim o o yüzden başa koydum :)))