13 Ağustos 2010 Cuma

YENİ MARKAMIZ İLE TANIŞIN :)


Herkese Merhabalar :) Birkaç gün önce duyurduğum gibi bu post sizi yeni markam GleaMode  ile tanıştırmak için :) Hepinizin bildiği gibi bir süredir Moda Tasarım alanında aldığım eğitimler devam ediyor ve yakın zamanda bahsettiğim gibi (kurslar yetmedi) Tekstil ve Moda Tasarım alanında Master programınada başlıyorum. 
Sizinle Styleistico ile zaten ürünlerimi paylaşıyordum ama artık bu paylaşımı (sizden gelen destek mailleri de etkilemedi değil :) )daha profesyonel olarak devam ettirme kararı aldım. Bir süredir bu düşünce ile arkadaşım Yasemin (Moda Tutkusu) ile hazırlıklar içindeydik, yalnız çalıştığımız için (moda tasarım asistanı olarak) bu hazırlıklar biraz geçikmişti :)
İşte artık zamanı geldi daha fazla geciktirmemek adına ufak bir koleksiyon ile GleaMode 'u devreye aldık.  GleaMode'da şu an için gündüz şıklığınızdan ödün vermeyeceğiniz ama aynı zamandada aksesuar değişimi ile akşamada devam edebileceğiniz tasarımlar sunuyoruz. 


Ürünlerin bir kısmını tabiki yine sizlele Styleistico vasıtası ile paylaşacağım ve haberdar edeceğim ama detayları ve daha fazlasını her zaman GleaMode 'da bulacaksınız. (tabi şu anda satışlar ve siparişler içinde ;) )
Bitirirken öncelikle size daha çabuk ulaşabilmek için çekim için kıyafetleri giyen GleaMode'un diğer tasarımcısı Yasemin'e ayrıcana teşekkür ederim (bir sonrakilere inşallah zamanı ayarlayıp mankenimiz olacak arkadaş giyecek diye düşünüyoruz) ve tabi Fotoğrafçımız Seda Bahadır 'a çok teşekkür ederiz. 

 Daha fazlası için GleaMode tıklamayı unutmayın :)

2 yorum:

Laçin Tenel dedi ki...

Hayırlı olsun kızlar :=)
Bol tasarımlar..

STYLEISTICO dedi ki...

Sağol Laçincim :)