24 Ağustos 2010 Salı

YENİ ELBİSELERİMİZ ve IFW 2010

Bu hafta güzel bir hafta, bugün güzel bir gün benim için aslında :) Bu hafta güzel çünkü İstanbul Moda Haftası (programı daha evel bu yazımda yazmıştım) , bugün güzel çünkü evlilik yıldönümümüz :)

İşte bu güzel günlerde bende yeni ürünlerimizide araya sıkıştırmak istedim. Aslında ürünler geçen haftadan beri hazırdı ama ne yazıkki ben daha internete koyamadan satın alındıkları için elimizde kalan kumaşlar ile tekrardan yenileri yapıldı. ( bu yüzden kumaşı bitenlerde özel fiyat uyguluyoruz) İşte yeni ürünler  ama daha detaylı bilgi için  ve ürünleri incelemek için tabikide GleaMode 'a tıklayınız :)




 


Bu günlük benden bu kadar, bu akşamki KOZA defilesine ne yazık ki evlilik yoldönümüm olması dolayısı ile katılamayacağım ama yarın sabahtan itibaren 4 gün boyunca İstanbul Fashion Week için Taşkışla'da olacağım :) Elimden geldiğince bu etkinlik boyunca daha evelkiler gibi size özetleri geçmeye çalışacağım. Her gün Styleistico'ya bakmayı unutmayın. Taşkışla'dan canlı yayın için ise Styleistico'yu Twitter 'dan izlemeye alın :)

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Nice Aşk dolu sağlıklı yıllar size ozaman:)

STYLEISTICO dedi ki...

Teşekkür ederim :)
biraz geç cevap veriyorum yorumlara ama mağlum yoğun bir hafta geçirdik :)