25 Ağustos 2010 Çarşamba

İSTANBUL FASHION WEEK GÜN 1 : GIZIA


Dün akşamki Koza genç tasarımcılar yarışmasının defilesine evlilik yıldönümüm olduğu için katılamamıştım ama bu sabah 11 buçuk gibi Taşkışla'da yerimi aldım. (önce arabayı nereye park edicem stresi yaşadıktan sonra tabi :) ) İstanbul Moda Haftası 2010 'un Ağustos ayağı Gizia defilesi ile start aldı.
Siyah-Beyaz geometrik desenlerin içbükey/dışbükey formları ile haraketlendirilmiş formları gözlerimize illüzyon oynuyordu adeta, daha sonra bu illüzyona renklerde katıldı. Sarının en canlı hali ile devam eden defilede Gizia'nın klasik tarzının imzası leoparda katıldı. Sonrada doğru ise iyice renkler gözükmeye başladı ve bu futuristik geometrik desenlerin, aynalar pembe, turuncu, sarı renkler ve çiçek desenlerde katıldı. 
Tüm defileleri elimden geldiğince gün içinde  http://twitter.com/styleistico hesabımla canlı canlı, akşamları ise yetilebildiğimce Styleistico Blog'umdan (yani buradan .:)) paylaşmaya çalışacağım. O yüzden izlemeye devam edinnnnn......

2 yorum:

Kürksever dedi ki...

Tuğçe Kazaz'ın neden 1 Numara olduğu bu defilede bir kez daha anlaşılıyor. Gizia, Roberto Cavalli'ye rakip olacak bir kolleksiyon hazırlamış, bravo!

STYLEISTICO dedi ki...

Kesinle Tuğçe Kazaz 1 Numara, Keyifle izlediğimiz mankenlerimizden