22 Mart 2010 Pazartesi

ZEYNEP TOSUN VE BEEFEATER JIN

Zeynep Tosun, Beefeater Gin, 'Forever London' adını verdiği konsepti için seçilmiş ve bu proje kapsamında İngiliz modacı Jonathan Saunders ile bir araya gelecek. Proje için Zeynep ve Saunders, Londra'nın yaşam kültürünü araştırıcak, tartışacak ve Beefeater Gin'in konseptine uygun olan tasarımlara imza atacaklar.
Moda Haftasında da sunduğu koleksiyonla herkesten olumlu yorumlar alan Zeynep Tosun çizdiği yolda başarılı işlere imza atmaya devam edeceğe benziyor.

7 yorum:

asmabahce dedi ki...

ben de aynı fikirdeyim

STYLEISTICO dedi ki...

Moda haftasında da beğendiklerimden biriydi. İnsallah çok başarılı olacak:)

heidi dedi ki...

harika! zeynep tosun bence daha da başarılı olacak, hak ediyo bunu:) bilstore'daki koleksiyonlarından beri takip ediyorum, ifw'de de çok beğenmiştim.. çok yetenekli.

STYLEISTICO dedi ki...

Kesinlikle katılıyorum sana :)

Adsız dedi ki...

zeynep tosun tasarımlarını çok beğeniyorum tek sorun ankarada satılmıyor. umarım en kısa zamanda ankarada ulaşabiliriz yada online satış yapılsın rica ediyorummm

Adsız dedi ki...

Thanks for an idea, you sparked at thought from a angle I hadn’t given thoguht to yet. Now lets see if I can do something with it.

Adsız dedi ki...

Finally, an issue that I am passionate about. I have looked for information of this caliber for the last several hours. Your site is greatly appreciated.