28 Mart 2010 Pazar

ZEYNEP ERDOĞAN VE AYŞE DENİZ YEĞİN SEZON AÇILIŞI

26 Mart Cuma akşamı Zeynep Erdoğan ve Ayşe Deniz Yeğin yeni sezon açılış daveti vardı. Arkadaşım Moda Tutkusu ile beraber soluğu Nişantaşında aldık :) Zeynep ve Ayşe Deniz bizleri güleryüzle karşıladı ve oldukça ilgili davrandınlar.
Koleksiyonlarda oldukça tatlı renkler kullanılmış, pembe, siyah, grinin baskınlığı, katlarla yapılan hoş görünümler, omuz detaylar, çizgi detayı ile yapılan desenler dikkat çekiyordu. Zeynep Erdoğan'ın ceket,yeleklerine, Ayşe Deniz'in ipek üst ve kısa elbiselerine bayıldım. Her iki marka içinde fiyatlar ortalama 50 ila 350TL. arasında değişmekte. Çok hoş aksesuarlarda mağazada sizi bekliyor bayanlar. Bu sezon uğramadan geçmeyin.

Moda Tasarımcılarımızdan Özgür Masur'da bu güzel kokteylde arkadaşlarını yalnız bırakmadı :)
Dr. Orhan Ersek Sokak no: 29/2 Teşvikiye
Teşvikiye karakolunun karşı sokağından girilir, ileride pabucci’nin karşı çaprazı köşe apartman bulunur, apartman kapısında Ayşe Deniz ve Zeynep Erdoğan tabelası görülür, her daim açık olan apartman kapısından aşağıya inilir.

6 yorum:

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Tuğçe, bloğunu iki kızım ve ben takip ediyoruz.. çok hoş ve bizğim ilgi alanımızdaki konular .. Bende paylaşımlarınız için bloğuma beklerim, sevgiler...

STYLEISTICO dedi ki...

Güzel yorumlarınız için tesekkur ederim :)

tuBa dedi ki...

of görünce gitmeyi çok istedim şimdi.. çok iyi tasarımcılar ikisi de, ama ayşe deniz'i daha yakından biliyorum bilstore'dan.. oradaki tasarımları da harika:)

STYLEISTICO dedi ki...

:) evet ikiside harikalar. Mutlaka ziyaret etmelisin

Doorstepping dedi ki...

Bu ayrıntılı tarif çok iyi oldu. İstanbul'da sokak isimleri ile bir yer bulmak çok zor :(

STYLEISTICO dedi ki...

ne demek :) yeri çok basit mutlaka merhaba demek için uğrayın :)