31 Mart 2010 Çarşamba

ÖZLEM SÜER HOUSE / YENİ HAZIR GİYİM KOLEKSİYONU

Geçen günlerde aldığım Özlem Süer'in kibar daveti üzerine, bütün yoğunluğum içinde işlerimi ayarlayıp büyük bir zevkle Nişantaşı'ndaki Özlem Süer House'u bu gün ziyaret ettim. Daha ilk dakikalardan giriş katını bile dolaşırken Özlem Süer House'da bulunmaktan, oranın havasını solumaktan,  açıkcası büyük keyif aldım. (Ortamın hoşluğunu resimlerden de rahatlıkla anlayabilirsiniz ;) )
Ortamın havasını soludukdan sonra kendimi bir anda kıyafetleri inceler, hatta ayrılamaz bir şekilde buldum. Bir kostümden diğer kostüme atlıyıp ve hepsinde ayrı ayrı kullanılmış detayları ve mükemmel işçiliği hayranlıkla inceledim. Daha sonraki sohbetimizde her kostüm için ne kadar özenle hazırlık yapıldığını, kumaşların Özlem Hanım'ın direktifleri doğrultusunda üretildiğini, işlemelerin, kullanılan metaryellerinde yine Özlem Süer markasına özel olarak hazırlandığını öğrendim. 
Zaten hepimiz aslında Özlem Süer markasının harika gece kostümlerini, gelinliklerini biliyoruz. Ben bunun yanında, gündüzden geceye, günün her saatinde bizleri Özlem Süer House etiketli tasarım ürünler ile, şıklığı ve kaliteyi yaşatıcak yeni hazır giyim koleksiyonundan bahsetmek istiyorum.
İşte bu koleksiyonu görmek amacı ile yukarı kata çıktığımızda her biri ayrı konsepte göre hazırlanmış odalarla karşılaşıyoruz. Kokteyl kıyafetlerini, uçuşan formda elbiseleri, gündüz giyiminde rahalıkla şıklığın birleştiren detayların olduğu parçaları, kat oyunlarının, asimetrik formların bulunduğu harika parçaları görünce denemek için açıkcası sabırsızlanıyorsunuz. Koleksiyonun her bir parçası kendi başına özelliği olan parçalar, çok yönlü kullanabileceğiniz, kombinleyebileceğiniz pantalon, ceket, gömlek, etekler gibi tasarımlardan oluşuyor. Doğal, sizi rahat hissetmenizi sağlayacak metaryallerden oluşan tasarımlarda kullanılan  keten, ipek, triko, süet gibi kumaşlar, hazır giyim koleksiyonundaki özenide gözler önüne seriyor. Koleksiyondaki parçalarda fiyat aralığı 50 ila 850 TL. arasında değişmekte.
Bu arada Özlem Süer House markası için yine özel olarak hazırlanmış aksesuarlarada göz atmadan geçmeyin derim.
Kısacası Özlem Süer House aslında çok yönlü bir marka, istediğiniz her türlü ürüne bir evde ulaşabiliyorsunuz. Koleksiyondaki parçalara her hafta yenilerinin eklendiği bilgiside sanırım sık sık Özlem Süer House 'u ziyaret etmeme sebep olacak ;)
Özlem Hanım'ın gelinler için hazırladığı özel odadan da bir fotoğraf almadan geçemedim. Gelinlerin bu özel günü için içeride hazırlanmış konforlu, güzel insanların size yardımcı olacağı, rahatlatıcağı hoş bir ortam.
Daha sonra Özlem Hanım ile yapacağımız hoş sohbetimizin geçiceği, zarif mobilyalar ile hazırlanmış, aynı zamanda gece kostümlerinden oluşan koleksiyondan da büyük bir parçayı görebileceğiniz geniş misafir odası.
Özlem Hanım ile harika bir sohbet yaptık, inanılmaz tatlı ve sıcak bir insan demekten alamıyorum kendimi. Akademisyen kişiliği ve senelerin verdiği tecrübeler ile bize tavsiyelerde bulundu, koleksiyonundan bahsetti, Özlem Süer House'daki oldukça titiz, özenli çalışma sistemini anlattı.  
Son olarak söylemek istiyorumki, benim çok keyif aldığım birkaç saat geçirdim ve sizinlede olabildiğince bu günü paylaşmaya çalıştım. Ama bazen kelimelerinde anlatmakta yetersiz kaldığı, orada bulunulması gereken yerler vardır. Özlem Süer House işte bu mekanlardan biri, mutlaka gidip görülmesini, oradaki ortamda bulunup, koleksiyon ile tanışılmasını öneriyorum. Site için  http://www.ozlemsuer.com/



Görseller:  Özlem Süer House ve Styleistico isimlerine aittir.
Buradaki yazı ve görseller kaynak gösterilmeden kullanılamaz

6 yorum:

fashionist dedi ki...

kıyafetler gerçkten çok hoş...

Stil Direktoru dedi ki...

Tasarımları cidden enfes canım en kısa zamanda uğramayı düşünüyorum

lezzettabağı dedi ki...

sevgili Tuğçe çok hoş resimlemiş ve yorumlamışsın..Özlem hanımın tasarımlarını bende hep beğenmişimdir ama yerinde görmek herhalde ayrı bir keyif verir insana eminim.. fırsat bulursam gitmeye çalışacağım. sevgiler canım..

STYLEISTICO dedi ki...

Mutlaka gitmelisiniz, gerçekten çok hoş tasarımlar, görülmesi gerekiyor :)

büşra çepni dedi ki...

peki gelinlik fiyatları ortalama ne kadar ?

STYLEISTICO dedi ki...

Bu yaziyi hazirlayali uzun zaman oldu. Konu ile ilgili Özlem Süer ekibi size daha iyi yardimci olacaktir.. Nisantasi'ndaki yerlerine uğramanizi tavsiye ederim...