8 Mart 2010 Pazartesi

OSCAR ÖDÜLLERİ 2010 KIRMIZI HALI

Miley Cyrus'a Jenny Packham'dan  seçtiği kıyafeti bence çok yakışmış. Hem yaşına uygun, hem gece için seçimi uygun. Gözüme çok hoş ve zarif gözüktü, özellikle etek kısmındaki işlemelere bayıldım.
Penelope Cruz  Donna Karan'dan bordo renkli bir kıyafetle geceye katılmış. Beden kısmı drapelerden oluşan kuyruklu straplez kıyafeti gece için uygun ama benim favorim yinede geçen seneki Pierre Balmain kıyafeti :) Chopard mücevheri ile kıyafetini tamamlamış.
Rachel McAdams'ı, Oscar gecesi için seçimi olan bu harika Elie Saab Spring 2010 kolekisyonundan kıyafeti için kutlamak gerek. Straplez elbisedeki drapelerin gelişi, etek kısmı, kumaştaki mavini, pembenin,morun, sarının dans edişi harika. Bence harika bir seçim..
Sandra Bullock, Marchesa Fall 2010 koleksiyonun zarif bir kıyafet ile karşımızda. Marchesa'da yine kırmızı halıda garanti diye adlandırdığımız moda evlerinden. Oscar alması kesin diye beklenen Sandra'nın Oscar gecesinde keşke biraz daha enerjisini hissedebilseydik.
Sarah Jessica Parker, Chanel Spring 2010 Couture'den sarı saten elbisesi ile gecede. Zaten defilede de beğendiğim elbiseler arasındaydı açıkcası. SJP yaka kısmı gümüş işleme ve taşlarla süslü straplez elbisesini, bilezikleri ve Chanel dövmesi ile bütünleştirmiş.
Sandra'nın aksine Sarah Jessica Parker'a baktığımda resim olmasına rağmen pozitif enerji alıyorum :) İşte demek istediğim buydu.
Zoe Saldana, Givenchy Spring 2010 Couture'den harika, Oscar gecesine yakışır bir kıyafet tasarımı yapmış. Defilede gördüğümde de favorilerim arasındaydı. Mücevher işlemeli göz alıcı bir beden, ve devamında da senenin renklerinde lila ve morun tonları ile farbalalar. Ayrıca Zoe duruşu, elbiseyi taşıyışı açısındanda diğer ünlülere fark atmış durumda.

5 yorum:

Yeşim dedi ki...

Rachel McAdams'ın elbisesine bayıldım bence de çok iyi bir seçim :)

Aslı dedi ki...

Rachael McAdams gerekten herşeyiyle çok hoş! Mesela Miley Cyrus'un da elbisesi çok güzel ama omuzlarını öne sarkıttığı için mi, kambur gibi durduğu için mi, yaşı kaldırmadığı için mi bilemiyorum ama ona yakışmamış bence.

STYLEISTICO dedi ki...

Rachael daha öncede dediğim gibi favorilerimden :) Tabiki şu konuda haklısın elbiseyi taşımakta elbise kadar önemli...

Bish Dunyası dedi ki...

Benim favorim Sarah jessica Parker..O benim gibi minyon kadınların ilham kaynagı:)) Elbise inanılmaz farklı ve en önemlisi SJP'nin çok güzel tasıması...Kadındaki kendine güvene ve pozitif enerjiye hayranım:)

STYLEISTICO dedi ki...

:)) tamamen katılıyorum sana