11 Mart 2010 Perşembe

DESA İLKBAHAR-YAZ 2010 KOLEKSİYON TANITIM KOKTEYLİ

Dün Nişantasın'da İstanbul Moda Akademisinin yeni eğitim programının tanıtım gününe katıldıktan sonra, Desa'nın İlkbahar- Yaz 2010 koleksiyon tanıtımı için hazırladığı kokteyl davetinede arkadaşımla katıldık. Mağazasının önüne kırmızı halı serilerek misafirler için hoş bir giriş hazırlanmıştı.
Desa görevlileri kapıda bizi bu çok şirin rengarek bileklikler ile karşıladı. Gittiğimizde herkes hem hoşça vakit geçirmekte, hemde yeni Desa koleksiyonunu incelemekte ve hatta üzerlerinde denemekteydiler. Misafirler, kokteyle yakışır şekilde oldukça şıktı.
Desa bu sezon bizler için fresh bir koleksiyon hazırlamış. Kırık beyaz, bej, somon, kahve ve tabiki siyah renklerin hakim olduğu parçalarda en dikkat çekici özellik çeşitli boyutlarda kullanılan fırfır detaylarıydı. (herkesin gözü özellikle aşağıda görselide bulunan siyah deri cekette idi:) ) Ayakkabılarda şık ve kullanışlıydı, özellikle birkaç babette gözüm kaldı. Çantalar ise sezonun trendine uygun olarak Xlarge.
Ben şimdiden birkaç ürünü özellikle süet olanlardan gözüme kestirdim :) Görseller aşağıda ama bununla yetinmeyip mutlaka Desa mağazalarını ziyaret edin derim...

6 yorum:

FashioNordic dedi ki...

Blogunuzu buyuk bir zevkle takip ediyoruz ve size kucuk bir odul gondermek istiyoruz, eger kabul ederseniz :))

http://fashionordic.blogspot.com/2010/03/ilk-odulumuz.html

*STYLEBOOM* dedi ki...

ayy ben katılamamıstım bu post cok guzel olmus. desa gercekten de atakta!!bileklikler cok guzellll:))

Rh+ dedi ki...

çarşamba günü bende nişantaşındaydım,abdi ipekçiden geçerken hazırlıklar tam gaz devam ediyordu:) maalesef işim olduğu için girip bakamadım,elinize sağlık...sayende gitmiş kadar oldum:)

STYLEISTICO dedi ki...

FashioNordic : yorum ve Ödül için teşekkür ederimmm:)

*STYLEBOOM* : evet gerçektende moda haftasındaki koleksiyondanda bu yapılan organizasyondanda anlaşıldığı gibi tamamen katılıorum sana

Rh+ : Ne demek :) Bende çok uzun kalamadım ne yazıkki ama hoş bir ortam hazırlanmıştı...

chfashiontrend dedi ki...

moda dolu bir gün olmuş ...Kreasyon güzel görünüyor ..

STYLEISTICO dedi ki...

Evet gerçekten hoş bir geceydi:)