5 Şubat 2010 Cuma

GAMZE SARAÇOĞLU / İSTANBUL FASHION WEEK 2010 GÜN 2

IFW gün2 benim uğursuz günümdü sanırım.. Önce trafikten dolayı Genç tasarımcılar defilesine geç kaldım, arkasından basın odasından sizlere yazı yazmak ve resim yollamak için fotoğraf makimeni oradaki bilgisayara taktığımda sanırım virüs aldım. Şu anda fotoğraflar makinenin içinde duruyor ama bilgisayar makinenin boş olduğunu söylüyor, yarın fotoğrafçıya götürücem artık bakalım. Günün en güzel yanı ise diğer moda blogger arkadaşlarla toplanıp, tanışıp, sohbet etmekti :)
Neyse biz Gamze Saraçoğlu defilesinden bahsedelim birazcık, "Müsvedde" isimli koleksiyon tamamiyle adını yansıttı bize, bunun defiledeki en belirgin özelliğide buruşmuş efekti taşıyan kumaşlardı. Başlarda ceketlerin ağrlıklı olarak sergilendiği koleksiyonda yaka detayları bazen volanlar, katlı süslemeler olarak çıktı, bazende asimetrik olarak. Kalın opak çoraplarla kullanılan mini etekler, mini elbiseler, etek kısımlara atılan kesikler yerlerini uzun elbiselere bıraktı ve yine omuzlarda gördüğümüz dolgun süslemeler ve sırt dekoltelerinin yer aldığı gayet başarılı bir koleksiyon izledik...

2 yorum:

sonerboyraz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Yeşim dedi ki...

Yaaa.Bende gelmeyi cok istiyodum ama hata yatagımdan kalkamadığım için gelemedim malesef:( artık bloglardan takıp edıcem,bir de arkadasım dedi aksam Mavi'nin 2010 sonbahar kış kreasyonu Hürriyet'in sitesinde canlı yayınlancakmış.Çok mutlu oldum(: