1 Şubat 2010 Pazartesi

ELIE SAAB / PARIS COUTURE HAFTASI

Elie Saab, bizi masalsı dünyaya geri görütüyor, koleksiyonu gördüğümde en azından kendi açımdan işte bu dedim.(tamam çok yeni değişiklikler yok belki ama benim için böyle). Romantizmin doruğa ulaştığı koleksiyonda, soluk ama tatlı pastel renkler baskın şekilde kullanışmış. Şifonlar uçuşuyor, kristal taşlar, boncuklar, nakışlar, danteller ustaca kıyafetleri oluşturmuş durumda. Şifondan yapılan çiçekler anca bu kadar güzel tasarımlarda yerlerini alabilir heralde. Herkes ne düşünür bilemiyorum ama ben zarif ve hoş buluyorum Elie Saab tasarımlarını.

5 yorum:

Beyaz Kkelebek dedi ki...

birkaç tanesini çok beğendim tabi böyle insan zayıf olursa ne giyse yakışır.Paylaşım için teşekkürler

Yeşim dedi ki...

Ufff bayıldım ben bunlara. Muhteşemm göz kamaştırıcı... Çok severim böyle elbiseleri ben renkler de müthiş :) Canım sağol paylaştığın için gözüm gönlüm açıldı sayende.

STYLEISTICO dedi ki...

Bende tamamen sizinle aynı fikirdeyim :)
Paylaşımı beğenmenize sevindim...

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili Tuğçe benimde çalışmasını en çok beğendiğim modacıdır. Gerçekten kumaşları ve aksuarlarıyla her dokunuşu bir zarafet ve romantizm yansıtıyor.. ben dikiş dikmeyi çok seven biriyim ve bazı bluzlarımın modellerini elie saab dan esinlenerek diktim çok da romantik oldular.. ellerine sağlık.. sevgiler canımm...

STYLEISTICO dedi ki...

:) Kesinlikle bende romantik tasarımları seviyorum. bu arada IFW fotoğraflarını yayınlıyorum, bakmadan geçme :)