24 Kasım 2009 Salı

TSHIRT TASARIM PHOTOSHOP İLE

Birazcık aceleye geldi ama zaten sadece photoshop ile yapılmş bir çalışma :) Umarım beğenirsiniz....


23 Kasım 2009 Pazartesi

LACOSTE LOGOSUNU KORUYOR


Aslında bu t-shirtleri daha önceden biliyordum ama amacının şu anda kişisel çabalar ile ayakta tutulmaya çalışılan, Çin’ de ve Amazonlarda’ ki Orinoco Nehrinde yaşayan ve nesilleri tükenmekte olan  timsahların bakımı için olduğunu yeni öğrendim yada haberin bu kısmı elime yeni ulaştı.“Save Your Logo” kampanyası sayesinde bu amaç Lacoste tarafından üstlenilmiş bulunmakta. Aşağıdaki resimleri olan ve sınırlı sayıda üretilen bayan ve erkek tshirtler'de bu amaca yönelik Aralık ayında Türkiye Lacoste mağazalarında satışa sunulacak. Doğa dostu Lacoste sever meraklılarına duyurulur.






"İÇİMDEN GEÇENLER" PROJE KAPMASINDA TOG HEDİYE SERTİFİKALARI



Ayşe Birsel, Bahar Korçan, Behiç Ak, Ela Cindoruk, Günnur Özsoy ve Piyale Madra Toplum Gönüllüleri’ni desteklemek amacı ile paylaşmak istediklerini anlatan  Hediye Sertifikaları tasarladılar. Bu hediye sertifikalarının güzel yanı ise elde edilecek gelirin, Toplum Gönüllüsü gençlerin toplum hizmeti sağladığı sosyal sorumluluk projelerinde kullanılacak olması. Daha fazla bilgi edinmek, sertifikaları görmek ve sizde bu hediye sertifikaları ile yardımda bulunmak isterseniz buraya tıklayın.



20 Kasım 2009 Cuma

VICTORIA'S SECRET 2009 ŞOV


Victoria's Secret 'ın beklenen 2009 şovu dün akşam gerçekleşti. Resimlerden anlaşıldığı üzere her zamanki gibi tasarımları ve dahada önemlisi onların sergileniş biçimleri ile göz kamaştırıcı bir defile gerçekleşmiş. Miranda Kerr, Allessandar Ambrosio, Doutzen Kroes gibi dünyaca ünlü mankenlerin yer aldığı şovda en çok alkışı, henüz birkaç ay önce dördüncü çocuğunu dünyaya getiren Heidi Klum aldı. Şovun bu seneki misafirleri Fergie ve Black Eyed Peas, verdikleri minik konser ile defileye eşlik ettiler.
Sanırım başka yoruma gerek yok, tasarımlar güzel, sunuş güzel, hatunlar güzel olunca bize anca zevkle izlemesi kalıyor :)




















19 Kasım 2009 Perşembe

ÖRNEK TEKNİK ÇİZİMLERE GİYDİRME


Daha önceden yaptığım tasarımların teknik çizimlerine, elimdeki kumaş resimleri ile giydirme. Gerçi kumaşlar daha hoş olsaydı eminim ki ceketlerde daha hoş duracaktı ama örnek çalışma olsun diye koymak istedim :)





Resimleri büyültmek için üzerilerine tıklayınız

TREND : LEOPAR CEKET


Bu sezon leopar ve zebra desenin ne kadar moda olduğundan daha önce bu yazımda da bahsetmiştim ve leopar her zamanki gibi kendini gösterdi. Kate Moss, Mary-Kate Olsen, Alexa Chung gibi ünlülerde kabanların da leopar deseni tercih etmişler. Sizde leoparı bu şekilde kullanmak isterseniz, sezon başında mağazalarda ne var ne yok diye baktığımda leopar ceketler, montlar, kabanlar benimde dikkatimi çekmişti. Mango, Zara, Stradivarius, Bershka gibi mağazalarda (tabi hala kaldıysa nede olsa fastfashion) benzer ürünlerden bulabilirsiniz :)


            

Resim Kaynak : Marie Claire

18 Kasım 2009 Çarşamba

GUCCI SEVERLERE 2009-2010 SONBAHAR-KIŞ GUCCI ÇANTALAR



Gucci'de hazır giyimin yanında aksesuar alanındada kendini göstermiş, heleki çantaları belki de hepimizin dolaplarına girmiştir. İşte Gucci'nin 2009-2010 Sonbahar-Kış sezonuna ait çanta koleksiyonundan parçalar. Koleksiyon genel olarak büyük rahatlıkla kolda veya yandan kullanabileceğimiz, hani evde ne var ne yoksa ihtiyacımız olan herşeyi içine doldurabileceğimi cinsten çantalar oluşturuyor. (işte bu yüzden büyük çantaları çok seviyorum) Yılan ve timsah gibi derilerin çoğunlukla kullanıldığı koleksiyonda, demir aksesuarlar ve taşlarla süslemelerde gayet başarılı.
Bu sezonda Gucci her zamanki klasikliğini modernize etmeyi başarmış. Özellikle clutchları bayıldım ben ya siz...



17 Kasım 2009 Salı

LOUIS VUITTON'DAN GÖZLERE ŞENLİK




Louis Vuitton'dan gözlerinize şenlik tadında çekimler. Açıkcası LV'nin facebook sayfasında bu resimleri görünce gözüm gönlüm açıldı dersem yalan olmaz :) Bu soğuk kış günlerinde insanın içinde güneş açtırıyor adeta. Paylaşmadan duramadım. :)