11 Eylül 2009 Cuma

SEZON PARÇALARI İLE TRENDLER : VAHŞİ DOĞA & LEOPAR

Aslında vahşi doğa, afrikadaki vahşi hayat her ne kadar geçen sezona ait olsada, modacılar bunu devam ettirmeyi uygun görmüş. Özellikle benekler ve çizgiler ön planda tutularak yapılan tasarımlar, kimi zaman moda evlerin ana temasını oluşturmuş, kimi zaman ise sadece koleksiyondan birkaç parçada kullanılmış ama mutlaka kullanılmış. Leopar desen normal formundan çıkmış mavi, kırmızı gibi renklere bürünmüş, kıyafetlerin yanında çanta ve ayakkabı gibi aksesuarlarda da kullanılmış.
Kimileri sever, kimileri ise nefret eder leopar desenden ama benim tavsiyem zaten yeterince iddaalı ve çekici olan bu deseni tek parçada kullanmanız. Bu bir ceket olabilir, yada sade bir elbise ama kullandığınız diğer parçalar, saç ve makyajınız sade olsun. Deseni kullanmaktan çekinip ama sevenler ise sadece ayakkabılarında, kemerlerinde yada küpe, taç gibi aksesuarlarında kullanabilir



4 yorum:

SiL BaştaN dedi ki...

son kahve bej siyah karışımlı pek havalı bir elbise....

sevgiler...

Pelin P.A. dedi ki...

Zebra deseni de çok güzeldir, ben pek severim. Hem siyah, hem beyaz hem de kırmızı ile kombin edilebilir.

STYLEISTICO dedi ki...

Evet bende severim Zebra desen, Zaten bunlar leopar ağarlıklı ama zebra desende var trendler içinde, tema vahşi doğa...

THE FASHION AND MAKE UP dedi ki...

Leopar her kesimde zevkli durmuyor bence, sanki bastan ıkıncısı taş devrindeki vilmamıydı ona benzetim :) cocuklugumun nadide cıskı filmi .. Genelde iç çamasırında (mark&spancer) da tercih ediyorum bu deseni.. dısımdan cesaret edemiyormuyum ne!